Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowilem napisac ten temat po to aby zaoszczedzic paru zbednych tematow. W tym temacie beda ogolne pogaduchy na temat wszystkich serwerow SRO m.i. isro, ksro, csro, vsro, tsro, rusro, a konczywszy na prywatach takich jak zszc, ecsro, mysro, sjsro i sunsro :)

W tym dziale bedzie mozna pochwalic sie na jakim serwerze gramy, jaki mamy lvl, opinie na temat graczy na roznych serwerach/wersjach SRO. Mozna bedzie tutaj dyskutowac na tematy alchemy, petow, skili, lvl-i a nawet o jezykach i klimacie jaki panuje na danym serwerze/wersji SRO.

Temat ma ulatwic wybranie serwera oraz zapoznanie nowych graczy, takze jezeli mozecie to dodawajcie swoje lvl-e, nicki, gildie oraz buildy do tego tematu, dodatkowo mozecie dodac komentarz lub wyrazic swoje opinie. (np. pierwsza osoba odpowiada: ja uwzazam ze na isro jest duzo GF-ow, druga osoba odpowiada: a ja sie z toba nie zgodze bo ja mam premke i mi GF-y nie przeszadzaja) cos w ten rodzaj :)

To jest ukryta treść, proszę

To ja zaczynam:

Nick: rw8kk9.jpg

LVL: jak na razie 38, lecz pnie sie w gore :)

Serwer/Wersja SRO: ruSRO

Build: nuker full INT, fire+light

Gildia: narazie brak

Opinia: według mnie ruSRO jest najlepszym wyborem dla kazdego nowego gracza, poniewaz nie trzeba wbijac po 5h na serwer oraz co WAZNE itemy z item maila mozna kupowac za golda w grze. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...