Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter Kingway Tanco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym kupic jakis skuter budzet maly tylko tak 3.100 zl w koncu mam 14 lat :D wiec na oku mam Kingwaya Tanco tu macie link:

http://allegro.pl/item1156597825_kingway_tanco_gratisy_pisarzowice_wyprzedaz.html

Jesli znacie cos lepszego nowego to mowcie :P

Chelsea <33

Opublikowano

http://allegro.pl/item1138079147_yamaha_aerox_100_stan_b_dobry.html

Jakbyś dołozył:

http://allegro.pl/item1155583643_piaggio_nrg_power_dt_nie_aerox_sr_tzr_rs.html

Opublikowano

NIEE człowieku niewiesz co mówisz !

Rox i Piaggio zjebane to jest GRZECH CZŁOWIEKU GRZECH !!

Kingway to najgorsze gówno więcej stoi w serwisie niż jeździ posłuchaj ZniszcieCię i kup coś z tamtych a nie to gówno

Opublikowano

Omg, jak już masz brać jakiegoś chińczyka to weź co najwyżej Keewaya. Kingway to dno. Chociaż i tak te Piaggio(piękne <3) albo Rox by ci dłużej pochodziły i te właśnie powinieneś wziąć.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Legenda
Opublikowano

Na pewno nie Kingway mój kumpel ma i prawda więcej stoi w garażu niż na drodze teraz ma zerwany łańcuch bo to gówno za 2 i pół tysiąca weź sobie jakiegoś Keeway'a ew. Aprilke Ale to już wiecej kasy trzeba wydać.

Opublikowano

Na pewno nie Kingway mój kumpel ma i prawda więcej stoi w garażu niż na drodze teraz ma zerwany łańcuch bo to gówno za 2 i pół tysiąca weź sobie jakiegoś Keeway'a ew. Aprilke Ale to już wiecej kasy trzeba wydać.

hahaha lancuch w skuterze...koles ty sie w leb jebnij. I to mocno sie jebnij ^^

Opublikowano

Hmm zalezy do czego ci ten skuter bedzie potrzebny jak do zwyklej jazdy polecam kymco s9 lub s8 , yamaha aerox . jesli do "stuntu" czyli driftowania itp to polecam malagutti lub piagio , lub BWS .

Opublikowano

mój kolega jeździ Kingwayem, kupił go za 2500 zł i jeździ nim ponad rok, przejechał ponad 1150 km, i gdyby nie 2 wywrotki to skuter by wyglądał ciągle jak nowy. nie stało się z nim nic oprócz rys..

spongebob1.png

Opublikowano

@Up

Weźcie skonczcie z tymi kingwayami to chinskie gówno to jedno wielkie dno.

Jak masz se juz kupic skuter :> to wole uzywke markowa niz nowego chinczyka.

Ja mam Gilere Runner SP 2007r. ale ona za droga do ciebie . gilera yamaha to najlepsze marki skuterów.

Wez se kup Gilere Runner z 2002r. i tez zaplacisz tak jak tu 2500 a bedziesz miec maszyne niezniszczalna i co smiga 100 :).

Opublikowano

Kup żeby z przodu nie miał wahacza z przodu tak jak na tym zdjęciu (przykładowo)

Skuter-Vespa-S-50-Czerwony02.jpg

tylko żeby był na widelcu tak jak na focie (przykładowo)

typhoon05.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...