Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na 100Pkt Playspan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, ponieważ nauczyłem się robić reklamy na PS, w momencie gdy mam 100pkt na koncie, zrobienie 400g1 zajmuje raptem 10min. Ale niestety konta ze 100pkt już mi się pokończyły;| Czy jest jakiś sposób by znowu je mieć? Próbowałem po czyszczenieu CC Cleanerem, w innej przegladarce, w różnych IP, z bramki proxy i nic. Jest może jakaś inna możliwość?

Opublikowano

Załoz nowe maile i nowe konta na te maile :D Ja tak caly czas robie i jest git :P

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

2UP. Czy to się zapisuje na dysku na którym mam przeglądarke? Bo mógłbym np. zrobić małą partycję tylko na potrzeby PSa i co rusz ją formatować, to żaden problem przecież;]

UP. Za takie porady to ja dziękuję.. Jak zrobisz na PS 2 konta na 1 mail to masz u mnie prem na 90dni oO

EDIT: Żeby nie robić nowego tematu - co zrobić gdy w zakładce Surveys pokazuje mi się jakiś błąd i reklamy się nie wyświetlają?

Opublikowano

zakladaj konta pocztowe uzywajac programu do zmiany IP i kont na PS tez uzywajac programu do zmiany IP powinno pomoc :huh:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...