Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś mi ukradli woja 56lvl na grymuar nie wiem jak to się stało nikomu nawet nie dałem loginu ani nic !!!. Ale nie o to chodzi założyłem nową postać 18lvl już woj body i z kąd wziąść kase (słabe eq ma!!!) a wogule z ka na allegro goście mają po 500kk ??? odpowiedzcie mi na oby 2 pytania plz pozdrawiam

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

to jest PL :] złodzieje, złodzieje i złodzieje. Wogóle tam złodziej goni złodzieja, a Ty mówisz ze privy są dla dzieci. Na privach grają uczciwi ludzie przynajmniej...

The past has gone

Opublikowano

to chyba teraz cos się zmieniło na PL'u bo ja 1kk nie mogem mieć ;p

The past has gone

Opublikowano

a wytłumaczy mi ktoś skąd ludzie mają po 400kk na nowo otwartym serverze? Nie zastanawia Was dlaczego Gmy nie banują botków? i skąd jeden koleś może puścić na raz 200 fishbotów? Mi się wydaje , że to jest wszystko sprawa wyższych sfer

Opublikowano

ludzie maja kase kompy zostawiaja po 20 fb i maja kaske co za problem albo kasuja(obkradaja) konta noobka ktorzy sie nabieraja

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Lazi masa botow i lowi masa fishbotow, co chwila przychodza boty bo m1 i selaja 3 ekwipunki malz za 1,2kk i marmura. za 1,2kk ..co za problem? sa duze firmy i korporacje ktore wystawiaja po 60 botow ktore sa tak zaprogramowane ze robia czynnosci dzien w dzien,wymieniaja sie kasa i eq... wiec taki zarobek u nich to 400kk na dzien lub wiecej.Ludzie tacy jak ja,ktorzy dropia selaja i graja,to z expa cos wypadnie to z metka i kupa do kupy jest niezla sumka,trzeba cierpliwosci.. :) Pozdro :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lazi masa botow i lowi masa fishbotow, co chwila przychodza boty bo m1 i selaja 3 ekwipunki malz za 1,2kk i marmura. za 1,2kk ..co za problem? sa duze firmy i korporacje ktore wystawiaja po 60 botow ktore sa tak zaprogramowane ze robia czynnosci dzien w dzien,wymieniaja sie kasa i eq... wiec taki zarobek u nich to 400kk na dzien lub wiecej.Ludzie tacy jak ja,ktorzy dropia selaja i graja,to z expa cos wypadnie to z metka i kupa do kupy jest niezla sumka,trzeba cierpliwosci.. :) Pozdro :D

to jest juz mania a nie gra dla rozrywki

The past has gone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...