Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probelm Z Uruchomieniem Mu Online.

MateuszBen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich pisze do was z nadzieją że ktoś rozwiąże mój problem,z którym staram się uporać już od trzech dni. Przeszukałem cały internet jednak nie znalazłem rozwiązania...

Mój sprzęt to(nie wiem czy to ważne ale napisze...)

Płyta - Crosshair Formuła III

Procesor - AMD phenom II X4 8.0MB Cashe

Grafika - Radeon HD 4890

Pamięci - 4 GB

Myślę że to wystarczy...aha windows 7 - 64 bit

Teraz napisze na czym polega mój problem.

Kilka dni temu ściągnąłem z internetu MU wersja Global MU Online 1.0.02 zainstalowałem, no i wo-gule nie wiedziałem jak mam tą grę uruchomić...Potem dowiedziałem się że odpowiada za to strona internetowa.

Zarejestrowałem się na http://muonline.webzen.com/ Pobrałem grę (476mb) Mu Continent of Legend, następnie pobrałem auto-starter. Wszedłem na stronę zalogowałem się i kliknąłem start Game, uruchomił się launcher i rozpoczyna się update I tutaj pojawia się problem.

Mianowicie gdy na pasku total total jest 58 % a na update jest 99 po-prostu program (launcher) się zacina, gdy próbuje jeszcze raz jest to samo, próbowałem reinstalki nic nie pomogła. Czy ktoś z was mógłby mi pomóc...nie wiem napisać jak ma wyglądać uruchomienie tej gry bo ja próbowałem na wiele sposobów jeszcze na MU Online 1.0.02 (266MB) i nie miałem pojęcie jak się ta grę włącza...

Jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie korzystałem z Mozilli smile.gif

Z góry dziękuje za wszelaką udzieloną mi pomoc...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurcze nie wiem czy to pomoże...miałem już obecnie tą wersje i teraz największy problem sprawia mi aktualizacja, która nie chce się zakończyć bo się zacina. ściągnołęm z internetu patcha w razie gdyby aktualizacja nie chciała się zakończyć, jednak mimo wgrania go do katalogu z grą, Gra dalej chce pobierać aktualizacje...nie mam pojęcia co jest grane...A żeby uruchomić gre potrzebna jest aktualizacja...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Myślę żeby pomogło gdy ktoś przesłał mi na e-maila lub poprostu umieścił gdzieś na stronie żeby można było ściągnąć....katalog znajdujący się w katalogu gry o nazwie " Temp" bo przy aktualizacji właśnie taki folder się tworzy...Gdyby ktoś mógł to mój e-mail to [email protected]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spokojnie nie ma co się stresować...naprawdę bardzo dziękuje ze znalazłeś czas żeby się tym zająć...ja poczekam :) A myślisz ze jak ściągnę ten folder z grą już zaktualizowany to czy nie będzie chciał aktualizacji na moim komputerze...??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...