Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Pl] Animemt2 [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pewien "frajer" z tego forum buguje nam serwer... Naczytał się jakiś gówien od Niemców, skopiował moda od pewnego Turka i myśli, że jest wielki... No nic trudno. Jakoś będziemy z tym walczyć. Pozdrowienia =)

Czytaj 9 stronę ;p

Opublikowano

Chce uprzedzic graczy przed jednym z GA otóż jest uwazam oczywiscie jak dla mnie gównem i hamem pochodzacym z wiochy ktory postepuje z graczami dla siebie nie mozliwych do pokonania w grze jak ze szmatami. Dlaczego pisze ten Post? Chce uprzedzic WSZYSTKICH graczy przed GA __ EDIX92__ - o nim tu w moim poscie mowa > na serwerze TRIADICA mialem postac 88lvl wojownika z super wyposarzeniem, przy okazji grajac na tym serwerze 3 miesiace zdobylem wszystko co mozna bylo miec... natrafilem na postac tego szczyla,gosc mial itemy porobione w Navicat ale nie odpuszczalem mu jego hamskiej osobowosci wiec po paru sprzeczkach ze mna MAJĄC DOSTĘP do BAZY DANYCH poprostu sobie przywłaszczyl MOJĄ postac - CHCE ZEBYŚCIE WIEDZIELI Z KIM MACIE DO CZYNIENIIA NA TYM SERWERZE , co do GA Bambuska czy Radosnego to sa ja mysle bardziej ogranieci ludzie niż ten hujec bez jaj EDIX92

POZDRO od PENNER dla tych ktorzy mnie znali...

Opublikowano

Takie pytanie mam do Ciebie Bambus myslisz potem dac clienta do gry ? takiego fajnego jak kiedys na triadicy z wygladem skilli itp, ?

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Krótko: Kończę grać, ale serwer jak najbardziej polecam;] Oczywiście jest kilka minusów;p

1) Mało ludzi, przez co trochę ciężko o eq,

2) Brak Kamieni Duchowych w sklepie- dlatego skończyłem grać. Nie piszcie, że serw "H4RD", po prostu nuży mnie mozolne łażenie i wyszukiwanie metinów, idę, idę, idę...

3) No i może wielkość dropu "syfu" z metków,

4) Brak małży w sklepie, a chociażby ości- strasznie to utrudnia grę, a FishBota nawet nie chce mi się ustawiać;s

To na tyle, reszta świetnie dopracowana.

Pozdrawiam gildie Fatal;] Już Wy wiecie kto tu właśnie pisze^^

Bambus3k- naprawdę dobra robota, co do całości serwera;]

Opublikowano

A mogę chociaż wiedzieć, czemu na forum poprosiłem o pomoc, bo miałem taki rzadki bug czy co, a w zamian od respecta dostałem temat w koszu i warna? Dziękuję  z taką pomocą...

Opublikowano

Plusy serva:

+Duchowe dropią z metków

+Miła atfosmera

+Server hard

+Dobre misje

+gm spox

+itd

minusy:

-napki tak jak na każdych servach

-i reszta zapomniana przeze mnie

expienie też może się znudzić