Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki Sui - Tworzenie Root'A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Postanowiłem zrobić serwer na plikach Sui'ego ale mam problem przy tworzeniu konta root.

Komendy mam i umiem je wpisać (Kto by nie umiał :P) Tylko że zamiast ''@'' Przy 'root' wpisuję mi się -->"<--

Reseta kompa robiłem i małpe moge normalnie wpisać na czacie np. Tutaj a w Virtual Boxie zamiast małpy pokazuje mi się cudzysłów przez co mam Error przy tworzeniu konta i hasła no i nadawaniu praw..

Proszę was o pomoc, oczywiście + Polecą :)

Pozdrawiam

Ecolus

Problem rozwiązany, nie będę robił nowego tematu więc napisze tutaj:

Na plikach Sui mam takie jakby lagi.. Tzn, żeby wstać bo zginięciu to trzeba czekać z minute, hp się regeneruje jakby był net 1kb/s a jeżeli chodzi o logowanie to wchodzi jak błyskawica (^^) i jak pisze na czacie też nie ma lagów więc o co tu chodzi ?

Opublikowano

W temacie z plikami Suicidiego , badz konfitguracja jest sposob na rozwiazanie problemow z lagami

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Stawiam ze w tym drugim , ale zostawie troszke zabawy dla Ciebie , tam znajdziesz odpowiedz (cos sie zmienialo FPS z 250 na 20 , 19 itp ale to tak na szybkiego czytalem) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...