Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silki Za Darmo - Oficjalne Potwierdzenie!

Himelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie serwisu GiftOn pod adresem GiftOn.pl możemy przeczytać, że za punkty z klikania w linki i oglądania filmów otrzymamy epiny. Po wstępnych założeniach wyliczam, że można zarobić do 400 silków spokojnie w miesiąc.

Pozdro

Opublikowano

Po rozmowie z tym agentem z GiftOn'a to wiem, że po zebraniu wystarczającej ilości punktów(co idzie szybko bo serwis ma wiele reklam i to policzyłem) ponad 50 silków/na tydzień. Wystarczy kilka minut dziennie. Jak już uzbieramy np. na 50 silków to wchodzimy do Sklepu na GiftOn.pl i wybieramy nagrodę czyli 50 epinów, w tym samym dniu skontaktuje się z wami jeden z konsultantów serwisu poprzez GG i email no i dają wam epiny, a punkty odejmują za te epiny z waszego konta. Jak chcecie zbierać np. na PS3 czy telewizor 50 cali to zbieracie dotąd, aż wam starczy.

Pozdro, dajcie jakieś piwko za to odkrycie :D

Opublikowano

To jest tak samo jak mam już dość tej strony

odpowiadasz na pytania dostajesz punkty.

tylko ze tu sa chyba reklamy a nie pytania ;)

Opublikowano

@Up jak będziesz miał Silki na koncie to będziesz raczej mógł kupić wszystko z Item Malla, chyba logiczne?

Opublikowano

Weź mnie nie rozśmieszaj... kiedyś były buxy teraz tej szajs. Kto chce niech klika to są kopie mam już dość tej strony i tyle :P W dodatku jakieś potwierdzenia, że to działa ? Trochę o silku wiem często kupuję i sprzedaję konta niedługo otworzę serwisy goldfarm i uwierz mi, że spokojnie za pomoc itd. jestem w stanie zaoferować więcej niż 25zł tygodniowo :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Weź mnie nie rozśmieszaj... kiedyś były buxy teraz tej szajs. Kto chce niech klika to są kopie mam już dość tej strony i tyle :P W dodatku jakieś potwierdzenia, że to działa ? Trochę o silku wiem często kupuję i sprzedaję konta niedługo otworzę serwisy goldfarm i uwierz mi, że spokojnie za pomoc itd. jestem w stanie zaoferować więcej niż 25zł tygodniowo :D

Czyli myslisz ze to sciema?

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

A ty myślisz że to prawda?

Co oni by mieli z tego że klikasz w jakieś strony?

To tak jakby ci dawali za darmo silki.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Nie, boże. Myślicie jak dzieci. To jest firma GNSpot. Oni sprzedają reklamę w swoim serwisie. Rozumiecie? Sprzedają kliknięcie w ich strone za np. 10 groszy, wy dostajecie 7 groszy. Tak to działa. Poza tym zarabiają z reklam bannerów bo ich strona już jest popularna, ma ponad 10 tysięcy, użytkowników. Nie piszcie bzdur, że to ściema bo tego nie robi Janek Kowalski tylko ok. 30 osób, które pracują w tej firmie. Ogólnie ta firma ma już serwisy pracy, które cieszą się popularnością. Jak mnie wkurzają tacy ludzie, którzy się wypowiadają, a nie mają o niczym pojęcia.

Jak nie chcecie silków to nie hejtujcie na wszystkich.

DZISIAJ PO 20.00 OTWIERAJĄ OFICJALNIE SKLEP, żebyście mogli zobaczyć oferty.

Np. TakAGift ma ankiety, które są kupowane przez firmy, ale to jest męczące bo trzeba odpowiadać czytać itp. A tutaj bezmyślnie oglądacie FILMY i STRONY, które są reklamą innych firm, które kupiły reklamy w GiftOnie żeby nie było żadnych niedomówień.

Opublikowano

@2Up

Szkoda, że zarejestrować się nie można, a jest napisane, że kto się zarejestruje przed 1 sierpnia to weźmie udział w losowaniu.

Dziwne Oo.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Tzn. niech sobie dyskutują, ja bym po prostu dawał ostrzeżenia, w przyszłości nie będą głupio spekulować.

Można na 100%, przed chwilą rejestrowałem bratu ciotecznemu. Nie można dawać znkaów specjalnych, hasło 6 znaków.

POPRAWKA: Po rozmowie z konsultantką Magdaleną Rabczewską, dowiedziałem się, że sklep zostanie otworzony jutro, ale nie wiadomo, o której godzinie. GG do konsultantów 25098272 emailu nie podaje, żebyście im za mocno nie spamowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...