Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta : SA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem bo chcialbym pograc w GTA SA : MP i potrzebuje wersji ktora bedzie dzialac do MP jak by ktos mogl niech da link, odrazu mowie ze mam konto na torrenty.org moga byc to torrenty jak i nie ;] z gory dzieki :]

Opublikowano

kazda wersja GTA:SA wspolpracuje z MP, GTA:SA sciagasz obojetnie gdzie (no byle normalne SA bez modow) i potem z oficjalnej strony ktora znajdziesz w google pobierasz clienta MP instalujesz i grasz :]

2006-2010

Opublikowano

Ja juz tyle razy sciagalem obojetnie jakie GTA SA i cracka z gamecopyworld i dzialalo a w SA:MP gram juz naprawde dlugo ;> btw. thepiratebay.org -> tam znajdziesz GTA SA napewno wspolpracujace z MP, poprostu patrz po tych gdzie jest duzo Seedow i Leechow bo ja wiekszosc z nich sam sciagalem ;>

To jest ukryta treść, proszę

oto GTA ktore ja obecnie mam na dysku i gram bez problemow

2006-2010

Opublikowano

Stary jestes mojim wybawcom dzieki bardzo, bo mam wielka ochote sobie pograc w GTA SA : MP :]] posdro i jeszcze raz dzieki =*

Opublikowano

ja tam chce uzyc tego torrenta z linku twojego ale ciagle nie ssa na flashgecie xP

inne widzialem tez ale to jakies exe wiec nie sciagam

Opublikowano

to jest cale GTA SA spakowane w format iso, najlepiej rozpakowac programem Power ISO (sam go uzywam i polecam), clienta MP mozna pobrac z oficjalnej strony SAMPu sa-mp.com , nie wiem jak jest z sciaganiem w dzien poniewaz ja sam sciagam gry wylacznie w nocy ;)

Download Game:

To jest ukryta treść, proszę

Torrent Zawiera plik Iso w ktorym znajduja sie:

Orginalna instalka gry GTA: San Andreas

Instalka DirectX'a 9.0c

Crack No-CD ktory znajduje sie w folderze HOOLDUM

jeszcze jak chcecie moge wam spolszczenie gry wrzucic na speedyshare bo mam ;)

2006-2010

Opublikowano

mozesz dac

tylko mowie ze ten torrent mi nie dziala

50 min sciagam i 0 kb sciagniete

Opublikowano

uzyj Bit Torrent Shadow Exterminal czy cos typu tej nazwy, powinno cisnac ;) bo mnie dziala i w flashgecie i w tym, pozatym chyba najlepiej sciagac na noc bo mniej ludzi ciagnie ^^

2006-2010