Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie czasami przy użyciu bota Sro.Db-Bot z Adresem IP:72.55.143.209 Portem: 15778 oraz wprowadzeniem wszystkich patch'y np:1.677 albo 1.678 dostaje przez caly dzien Crash-krasze.Czemu jakieś pomysły?Ścieżka wrowadzona do bota jest tez poprawna np:(...):\GRY\ZSZC\SRO_Client.exe chcial bym zamiescic ponizej obrazek przedstawiający to krok po kroku ale jeszce tego nie rozkminilem(jak to zrobic) o.O

Opublikowano

Mianowicie czasami przy użyciu bota Sro.Db-Bot z Adresem IP:72.55.143.209 Portem: 15778 oraz wprowadzeniem wszystkich patch'y np:1.677 albo 1.678 dostaje przez caly dzien Crash-krasze.Czemu jakieś pomysły?Ścieżka wrowadzona do bota jest tez poprawna np:(...):\GRY\ZSZC\SRO_Client.exe chcial bym zamiescic ponizej obrazek przedstawiający to krok po kroku ale jeszce tego nie rozkminilem(jak to zrobic) o.O

To przez to że server jest zapełniony i crashuje Ci bota.

Wczoraj też tak miałem dopiero wieczorem wbiłem i dzisiaj rano.

Tera próbuje znów wbić i ciekaw jestem czy mi znów nie zacznie crashować przez ten traffic.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

a ja wogole silka przez bota niemoge odtwozyc

OdtwoZyc to raczej nikt nie może ^ ^

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

a ja wogole silka przez bota niemoge odtwozyc

JA załączyłem screana co powinno sie robic zeby odpalic silka przez bota z loaderem jest on w 100% bezpieczny B) B) B) to powinno ci pomuc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...