Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Steam, Cs 1.6

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Dzisiaj rano gralem w cs na steamie, wszystko pieknie smigalo, az do pewnego czasu. Gralem na pewnym servie < na cheatach>, wywalilo mnie. Juz potem nie wchodzilem bo wyszedlem na dwor

Teraz wlaczam CS, normalnie steam dziala, ale gdy wlaczam cs'a, to takie straszne lagi ze masakra, gra sie normalnie wlacza , ladowanie mapy tez. Ale wybor "find server" albo w grze sa lagi ze masakra i wywala mnie po 5 sekundach. Stoje w miejscu i cs sie wylacza calkowicie. patrzylem to ping normalnie, ale gdy zobaczulem nick to nie mialem "kusiu" ( zawsze taki mam), tylko mialem " Destory.CSforce". Myslicie ze shakowali mi steama ?. Moze jakis blad ? zrobic reinstal cs'a ?

/edit

dodam status vac " w dobrym stanie ".

Opublikowano

Kurwa co cie to obchodzi za co mam gold membera ?, Twoj post tu nic nie wnosi, no chyba ze chcesz zaszpanowac noto sorry. Kurwa gdy zawsze widze twoj post to mi sie plakac chce. Jesli nie mozesz pomoc to niepisz ...

Opublikowano

wez kusiu67...co wejde na mpc to twoj temat pomocy mam problem...no zal dupe sciska, dziennie zakladasz minimum 2 debilne tematy, ze masz problem...taki glupi jestes, ze sam se nie mozesz poradzic, czy aby tak posty chcesz nabijac??

Opublikowano

japierdole co za neo own3d. Dobra temat zamykam bo to zal dupe sciska waszymi postami kurewskie kurwy .

Jakbym chcial dobic 900 postow to zrobilbym to odrazu smieciu.

a ty lohan kurwa co cie obchodzi jaki mam problem ? jezeli go mam to kurwa go mam i chuj mnie to obchodzi smieciu co ty myslisz. Japierdole jak takie cos istnnieje tutaj..jezeli nie mam pomyslu co zrobic to prosze o pomoc japierdole, ciezko to zrozumiec ?

Poprostu chce zebyscie pomogli a wy kurwa laske robicie o chuj jakis " chce nabic 900 postow" kurwa w ryj Ci te 900 postow wloze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...