Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie Da Się Wziąść Skilli I Nic Sie Nie Dostaje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zrobiłem sobie priva i postac, wszytsko dobrze bylo. Potem chcialem zeby moj kolega taz na nim zagral więc zrobilem mu konto, on sie zalogowal i chcialem mu zrobic cos takiego ze ma 255 sily i innych takich. Wlaczam navigata robie mu to i loguje sie na konto a tam postac 0 lvl o.O tworze nowa postac patrze nie dostala itemow. Daje jej GM-a wpisuje komende na 99lvl i nie moge wziasc skilli ;/ powinna mi sie pojawic misja ze mistrzowie mnie szukali i zebym ich poszukal (misja na wziecie skilli) ale jej nie mam. Mam takze w okienku tam gdzie sie wybiera skille dostepne 98 mimo ze nie wybralem skilli i nie powinienem tego miec. Jak ktos nie zrozumial link do ss: http://yfrog.com/08sdvfdbfdbp tu bezposredni http://img8.imageshack.us/img8/528/sdvfdbfdb.png za pomoc + i 5* prosze was o szybka pomoc poniewac chce go wzucic na mpc. aha reinstal plikow serwerowych nie wchodzi w gre poniewaz nie mam juz tych plikow a nie chce mi sie ich pobierac poniewaz mam bardzo wolny internet ;/

@DOWN czyli? sorki ale ja nie jestem za bardzo w temacie. dopiero zacząłem "przygode" z privami ;)

@2xDOWN sam sprobowalem wbic 5 lvl i wbilem i nic ;/ myslisz ze nie robilem reloga? moim zdaniem cos niechcacy namieszalem w plikach ale nie wiem dokladnie co ;(

@EDIT dopiero teraz zauważyłem że u innych npc np. teleporter tez nic nie dziala. moge tylko kupowac u handlarzy

@2xEDIT okazalo ze crashnely mi sie tabelki w navigacie (quest) ale naprawilem je i dalej nic ;/ tylko nie pojawia mi sie ten napis chinski na dole jak klikam na mistrzow i na npc

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pokaż kod questu

e8jz8l.png

Mam wyjebane na wasze + i -, wystarczy Nie pomogłeś lub Dziękuję ▓ nie używam zjebanych emotikon, piszę poprawnie po Polsku

Przeklinam bo po pracy mam chyba prawo na piwko i przeklinanie, nie?

Opublikowano

Co do skilli to praktycznie zawsze tak jest że jak wbijasz lvl komendą to nauczyciele sie nie pokazują

Rozwiązanie:

Zrób reloga

Filozofia co nie ? :P

Licze na + :)

Opublikowano

Mob_proto może scrashowane?

e8jz8l.png

Mam wyjebane na wasze + i -, wystarczy Nie pomogłeś lub Dziękuję ▓ nie używam zjebanych emotikon, piszę poprawnie po Polsku

Przeklinam bo po pracy mam chyba prawo na piwko i przeklinanie, nie?

Opublikowano

Juz dziala. Kolega dostarczyl mi pliki serwerowe i reinstall. Niestety po jakims czasie znowu tak sie stalo ale naprawienie tebelek pomoglo.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

1390144171-U592769.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...