Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Keylogger!

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto skan tego gówna do chuja przez to stracilem 300kk i eq

- - - - USUNIĘTO PUSTE WPISY - - - -

HKLM-Run-EMCS Agent - c:\windows\system32\28463\EMCS.exe

AddRemove-{118328D9-FE50-4B31-81C9-A3D3A804E267}_is1 - d:\program files\Metin2\EasyMetin2\unins000.exe

AddRemove-{23B1B091-AC29-4A0A-A4CB-C976BB57DB1A}_is1 - d:\program files\Metin2\unins002.exe

AddRemove-{469FB5F5-BD40-4260-AFD5-4DC543ED5AAB}_is1 - d:\program files\Metin2\EasyMetin2\unins000.exe

AddRemove-{758A4269-70E5-4B11-B419-F692882408A9} - d:\progra~1\GOTHIC~1\uninstall.exe

AddRemove-{7AF1919B-CB7F-4E32-85D0-DEDA34CF000A}_is1 - d:\program files\Metin2\unins001.exe

AddRemove-{8C3727F2-8E37-49E4-820C-03B1677F53B6} - c:\program files\InstallShield Installation Information\{8C3727F2-8E37-49E4-820C-03B1677F53B6}\setup.exe

AddRemove-Ŕsľs - d:\program files\Runup\Ŕsľs\uninstall.exe

Opublikowano

Omg, dlaczego zawsze ludzie po 2-3 posty nażekają ze okradli ich z 2kkkkk na PL...

A tak co do tego u góry masz zaifekowany komputer, (sality) o ile pamietam tak to sie nazywalo, jak chcesz sie tego pozbyc to format doslowny, nic nie moze ci zostac, nawet jeden plik exe

Nie zwalaj na easy...

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

OMG, już 3 osoba ja mam to samo co up :/ Andzej w co ty grasz? Dam zaraz edita ze skanem

PS ŻĄDAMY WYJAŚNIEŃ !

Edit D3HACK CZY COŚ TAM LAMKO ^^ WYSTARCZY ComboFix

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

wiecie co andrzej się stara a wy co :/

a botki można uznać za trojanki wirki dlatego że maja wpływ na system a dosłownie kontrolują postacie jak śpisz

no gdyby nie ten niby keyloger musiał bym wpisywać hasło i login

i takie tematy do kosza lepiej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wy sami jesteście jak te keyloggery ... Przecież Andrzej zawsze wystawia Wam skany i nikt nie każe Wam tego pobierać . Nie wierzysz , że plik jest czysty ? Nie ściągaj ! A to , że ktoś Cię teraz okradł nie zwalaj na easy metin2 ...

Opublikowano

Nom... andrzejek jest czysty i sie od niego odwalcie wreszcie !!!!!

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

co ci to da że go bronisz i tak cie ma w dupie hah ^^ żałosne dzieci ŁATWO WIERNE KUR** ZOBACZYCIE I TO NA WAS PRZYJDZIE CZAS DLA MNIE NASZEDŁ POZDRO :)

Opublikowano

Moim zdaniem ten cały Andrzej zyskał popularność dzięki em2 i wszyscy od niego ściągają te ,,Ulepszacze" do botów . I tak właśnie na zaufaniu do niego daliście się nabrać. Powiedzcie mi ile już kont zostało skradzionych. Dlaczego on sam się nie wypowie?Dzięki zaufaniu do niego straciliście konta a on z was się śmieje. Ja od początku wiedziałem że te całe em2 to jakieś (za przeproszeniem) gówno. Choć bardzo przydatne. Rzecz w tym tutaj są między innymi gracze +60 lv z eq Pr0 Elo. On was okradł i sprzedaje yangi na allegro. Powiedzcie są tu takie osoby co mówią < ehh andrzej jesteś bogiem > Niektórych nie okradł Ponieważ mają słabe eq i Andrzej czeka na to abyście coś zdobyli dobrego i wtedy CHAPP. Oczywiście to jest tylko moje zdanie. Nic do Andrzeja nie mam. A poza tym wstawiajcie mi minusy czy + za to co napisałem . Ale ja mam tak naprawdę to gdzieś .

;p

Opublikowano

przeciez nikt wam tego nie kazal sciagac?... ja raz sciagnalem kilka razy pouzywalem ale konto i eq jest;) nowej wersji nie sciagam bo mi nie trzeba-'- andrzej nastepnym razem nie zrobi nowej wersji i bedziecie plakac ze nie zrobil... LUDZIE OGARNIJCIE SIE moze co?...

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Zal cie Andrzejt nie kradnie nie jego wina ze jedziesz na smieciach kamera (niemowie o modzie ) zastanow sie czasem co ty mowisz jesli nie masz dowodow nie twoz takich tematow <_<

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...