Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenamt2[Pl][Hamachi]

MaxiAss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema ! Piotr333 ma rację. GA ustawił bony po 11111% na pż , pe ,siłe , zwinkę. Gdy wszedł na serwer Kuzyn GA, którego pojechałem na wolnym on powiedział, iż mam DMG Hack, a to chyba oczywiste, że jak jest po te tysiące % na Siłę , Omdlenie itd. to z szarży bije się po te 600k. 20minut temu GA zmniejszył bony i znów to samo(musiałem zmienić bony- GA kazał )tym razem zabrałem mu 136,5k z Szarży i jak zwykle on ma DMG Hack. Groził mi banem oraz w kółko powtarzał, że mam DMG Hack kiedy go nie miałem. A co do serwara Fajny, lae tak jak wspomniałem GA i GM to dwa debile....

http://www.mpcforum.pl/topic/127927-poszukuje-gm-chce-zostac-gm/page__st__320__gopid__1345501#entry1345501

i216modylogo.jpg

Opublikowano

Gówno nie serwer. GM nawet komend nie zna. Na lvl kase i skille czeka się 30 minut . Ja zwróciłem uwagę pewnemu GM żeby nie romansował tylko daj mi to co miał dać to oczywiście KICK. NIE POLECAM. Dodam też , że GM wolą sobie bić metiny niż robić to co mają. Oczywiście biją na wolnym. Serwer ma bardzo dużo bugów a gm'owie to jakieś dzieci

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...