Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwość Dzialania Haka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegladajac forum zauwazylem pewne zjawisko. Gdy pojawia sie na forum hack zawsze pojawiaja sie komentarze: "ale zjebisty hack leci ++++!!!!!" itp. Nastepnie pojawia sie ktos kto mowi ze mu nie dziala, bo juz jest po patchu lub cos(odwoluje sie do sytuacji jaka panuje teraz, ze nie dzialaja zadne hacki). I znow pod tematem pojawia sie dyskusja czy hack dziala czy nie. Jednym "podobno" dziala, innym nie. I tutaj pojawia sie moje pytanie. Czy jest mozliwe ze jednym hack, bot itp. dziala, a innym nie, czy to poprostu nabijanie postow pisaniem ze "hack jest zajebisty, smigam na nim, nic nie crash'uje"?? :unsure:

(Troszke sie rozpisalem, ale mnie to bardzo ciekawi :) )

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Po co grać na hackach? a po co jest to foum?

Ja osobiście nie gram na hackach,ale innym sprawia to przyjemność,mnie nie.

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Tak może tak być.. jak ktoś nie umie go uruchomić.. to tak jest...

lecz patrząc czasami na wypowiedzi niektórych to zalewa mnie krew...

na 15 osób które napisały posta to 13 że nie dizała a dwóm użytkownikom działa.. i co tu jest wiadomo w takich przypadkach pewne osoby nabijają tylko posta nawet hacka nie sprawdzająć...

drugi przypadek mojej irytacji to jest to iż jak pojawią się nowe hacki np jakieś nowe hacki ale 2..

i widzę tą samą osobę która napisała w jednym hacku że dizała a po minucie w następnym że też dizała.. hmm hacka przetestowała w 1 minutę... ku**** ale szybko... zapowiadam biorę się za sb i tępie teraz takie spamienie... wróciłem do kraju i mogę się zając forum więc uwaga bo nadchodzę ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Właśnie też tak sie dziwe

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

@UP ono jest dokładnie tylko do cheatów zama nazwa Multi Player Cheat ale żyby było większe wzięcie na forum to jest też general dyskution [czy jakos tak] i tam są dodawane playspany itp.

1365881062-U68160.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...