Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Not Ka Na Gordonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na stronce gordona pojawiła sie informacja następującej treści :

Market place closed.

The Marketplace is now closed, I'm sorry to tell you but we have people on this forum that are scamming members by using fake emails of our staff members. Please be aware that we are doing everything in our power to find out who they are and we will be doing a IP & Mac ban to the scammers. There was a thread posted in the Market Section that specifically warned members that staff WILL NOT contact you outside of Gsys! Gordonsys.net takes no responsibility for funds or merchandise this way!

The closure will remain in effect until further notice.

Thank you, Staff

O co może chodzić??? możecie przetłumaczyć??

A no i link do orginału

http://forum.gordonsys.net/showthread.php?30774-Market-place-closed.

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

To chodzi z tego co rozumiem

Ze Market został zamknięty , że przeprasza i że musi powiedzieć ze wiele osob na forum podawalo nieprawdziwe maile i "stuff numbers" - numery towaru

Robimy co w naszej mocy aby zbanowac oszustow po IP lub adresie MAC ,

Pisze zeby nie kontaktowac sie znikim w sprawach marketu poza nim :)

I na koncu ze Gordonsys.net nie bierze zadnej odpowiedzialnosci za fundusze stracone ta droga :D

Dziękuje

To tyle :)

pozdro :)

Opublikowano

Rynek jest już zamknięta, przykro mi to powiedzieć, ale mamy ludzi na tym forum, które oszukiwania użytkowników za pomocą fałszywych e-maili z naszych pracowników. Pamiętaj, że robimy wszystko co w naszej mocy, aby dowiedzieć się, kim są i będziemy robić IP & Mac zakazu oszustów. Nie było wątku wysłana w sekcji Rynek wyraźnie ostrzegał użytkowników, że pracownicy, że NIE BĘDZIE skontaktować się poza Gsys! Gordonsys.net nie ponosi odpowiedzialności za fundusze lub towarów w ten sposób!

/\ Według Google Chrome trochę nie zrozumiałe ale pierwsze 4 słowa mówią wszystko :)

userbarwb.png
Opublikowano

Chodzi o to, że handel kontami na gsys został zablokowany z powodu oszusta.

Po cholerę używać do tego google translate.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...