Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Od Supportu Metin2.

NiMa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie ponieważ mówia mi że mam DH i bana wiec czy da się jakoś udowodnic że ktoś ma dh screenem? A i jeden gościu powiedział że nakręcił film kiedy chodze po skałach więc ponawiam pytanie, dostane bana??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oni tylko tak straszą.... ja na 49lv na expbocie jeżdze już 2 tygodnie, noobów pełno, cały czas mówią ban i jakoś go nie mam....

y5r5.png

Opublikowano

W sprawie DH nawet screena nie trzeba mieć wiem z doświadczenia zgłaszałem już nie jednego złodzieja (i zgłosze każdego kto się napotka i coś zwędzi) wystarczy podać o której godzinie i nick osoby która ukradła

Opublikowano

W sprawie DH nawet screena nie trzeba mieć wiem z doświadczenia zgłaszałem już nie jednego złodzieja (i zgłosze każdego kto się napotka i coś zwędzi) wystarczy podać o której godzinie i nick osoby która ukradła

I słusznie :) dzięki za info bo nawet nie wiedziałem , masz + :P

Zamiast kraść weźcie sobie exp bota i drop jest ładny i lvl szybko bije :)

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Legenda
Opublikowano

Ja tak samo zostawiłem 52Lv Na Cało Popołudnie bo byłem na dworze wbijam spowrotem wbij tam pare % na szepcie 6 wiadomości typu : masz bana - rzal mi ćę Boće Maż bna - i tym podobne :) i jakoś nie dostałem bana.

Opublikowano

kradnij na ghost

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

tak w nawiasie nawet jak się odwołacie od ban za fb mówiąc że jesteście arabami i nie umiecie po polsku to odpiszą wam że gracz ma obowiązek odpowiedzenia gm'mowi,paragraf 8

Opublikowano

Mi to juz z 50 razy mówili ze SS poszedl ze maja filmik .itp a mam chyba z 15 postaci i zadnej mi nie zbanowali wiec sie nie boj ale lepiej uwazac bo GM to juz SS'a nie potrzebuje jak cie zlapie na goracym uczynku.

1ee9f603c2329bef50aed0d331.png
Opublikowano

mi też niedawno jakiś pro elo 51lv napisał że wyśle ss'a do supportu jak jade na bocie (44lv ja) napisał że wysłał mój nick i GM będzi mnie śledził i jak złapie mnie na boceniu to da mi bana, czy to prawda ? proszę o szybką odpowiedź.

Mój char ^^ :

sygnaturkaw.png-=BANNED=-

Opublikowano

co mamy czytać mu w myślach? wszystko jest możliwe

Opublikowano

mi też niedawno jakiś pro elo 51lv napisał że wyśle ss'a do supportu jak jade na bocie (44lv ja) napisał że wysłał mój nick i GM będzi mnie śledził i jak złapie mnie na boceniu to da mi bana, czy to prawda ? proszę o szybką odpowiedź.

Mi mówili coś podobnego ze konto do obserwacji. Ale chyba nie dostane, koledzy mówili że mam bana bo są posty na forum itp. a niema postów :D Moj nick w grze to CENZURA XDmoże ktoś coś wie? xD Gram na s24 Niebiescy :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP nie podawaj nbicku na forum, GM czasami sie tu kreci,

a co do tematu to tylko koles straszy Support nie przyjmuje filmow (sam chcialem jeden dac to odrzucili)

wiec nie masz czego sie bac :)

Jebać to!

Opublikowano

no albo pisza ze ban za expbota bo potwory ci zbiera ... Mówisz ze masz konto z allegro kupione z 5000 sm i masz 2000 tys pelerynek a z resztą filmow na support nie wyślą chyba że na yt

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nie bądź żyd daj plusa xD

882018975.png

Opublikowano

Ja na GHOST za DH dostalem bana bo moje kroki widziala wiec uwazaj i przekladaj jak najszybciej co tam masz w eq

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

Oj niewiem niewiem JA dostałem bana za to że chodziłem po skałam i DMG Hacka .. ;/

Ale napisałem do Supportu:Witam Dostałem Bana Praktycznie Za nic Botów Hacków nic kompletnie nic !

A jeżeli to ważne Wkradł mi sie ktoś na konto i to może własnie wtedy uzył Hacków .."

Nasciemniaj A odzyskasz ja odzyskałem ^^ 40 lvl (mały wiem)

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...