Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Mam Zrobić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mm pytanie co zorbić jeśli mi zbanowali psotać???

Najprawdopodobniej za używanie gordon`a ???

Gdzie mogę się dowiedzieć jak długo mam bana, Kiedy będe mół grać tąpostacią!!!???!!!

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

już nigdy nie zagrasz ta postacią ban to ban koniec musisz założyć nowe kato bez haków

Combat jest jak media markt nie dla idiotów

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Ale tam pisze zeby weszedł an stronkę nexonaeu i tam ma pisać(podobno) do kiedy??

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

założ nowe konto o ile ci nie dali bana na ip

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

nie mogą dać bana na IP ponieważ to jest niezgodne z prawem

Bywalec
Opublikowano

możesz się odbanować ;] poszukaj na mpgh programu change ip adress unban by gutsygamer.exe i tam jest program do odbanowywania ale musisz miec te same ip na ktorym Cie zbanowali ja mam zmienne więc 10 kont poszło ;/

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano
nie mogą dać bana na IP ponieważ to jest niezgodne z prawem

Mogą dać ban na IP, jest to nawet bardzo zgodne z prawem.

To ich gra i mogą robić co chcą.

PS.

Konta nie odzyskasz, rób nowe.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Hmmm zrobić nowe konto i nei liczyć na odbanowanie... było napisane ale po prostu musiałem :P

Co do UP

to się całkowicie zgadzam NEXON MOŻE ROBIĆ Z TĄ GRĄ CO CHCE

[center][img]http://oi52.tinypic.com/scymhu.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Nie jest to do końca prawdą ^^ o zgodności z prawem.

Przypuszczalnie z komutera na jednym IP mogę korzystać ja i moja rodzina (która mieszka razem ze mną) mogą korzystać ci którzy wspódzielą ze mną internet o takim samym IP(routerem czy switch`em)

Tak więc trudno mi uwieżyć by mogli banować za taką żecz (nexon to jest firma i chyba mają jakieś standardy ktoś mi właśnie mówił, że mają tak w rególaminie z tym prwaemto może trochę przesada jak dla mnie to mogę co najwyżej dostać blok na MAC a nie na IP

Opublikowano

@Up. Weź kurwa nie pierdol. Koleś ! To jest ich gra. Mogą Cię zbanować na Ip nawet za napisanie "Fuck" na czacie głównym... A co ich interesuje że dzielisz ip z rodziną? Skoro ty czitowałeś - Ty im się tłumacz .. a nie Nexon. Pzdro i pomyśl co piszesz.

Opublikowano

Ban to ban :) mogą robić co chcą :) mi 2 postacie zbanowali..

@up - dobre ^^

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Co prawda to prawda , nie raz przesadzają , miałem konto na którym używałem jedynie chamsów i dostałem bana , a niby jaki mogli mieć dowód na moje łamanie regulaminu , skoro używałem jedynie chamsów ;d nie mogli mieć , to jest oczywiste , ale ban to ban , trzeba zrobić następne konto i wkurwiać ludzi :D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

mnie oni wkurzaja z tymi banami niektorzy caly czas graja normalnie a dostana bana za nic wtf ;/ pewnie jest tak im wiecej jakis GM ( czy jak tam sie nazywaja w grze) zbanuje konto tym wiecej kasy mu leci ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).