Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Red Las, Gdzie Expia?

Aorta19901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na sohan najpierw a potem przez las duchow i jestes w red lesie. Tam musisz byc sprytny bo wysokie lvl jak zobacza niski lvl to przestaja bic mobki. Musisz duzo na ghosxie szukac. Jak znajdziesz ofiare to dopiero podchodzisz tam swoim charem ale tak zeby cie nie zauwazyla nawet na radarze. Dedasz sie i czekasz;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zbieram +

Opublikowano

chyba 1 minute i 30 sekund... bo po takim czasie wywala cie do miasta ;p

Zdobywaj nagrody! Zarejestruj się w serwisie :

logo-thisbox.png

Opublikowano

Ale Wy nie ogarnięci jesteście (Nie kierowane do wszystkich ;));f... Kolego chcesz kraść dropa uczciwym graczom to chociaż sam do czegoś dojdź i dostań się tam, a nie żebraj o zaznaczenie najlepszych miejsc, czasem trzeba włożyć troszeczkę wysiłku... A po drugie niektórzy niech pierw nauczą się grać bo jak czytam te komentarze proszące o podpowiedź o to by dostać się do red lasu to mi się śmiać chcę ;f

Opublikowano

271230652261.jpg

według mnie 3 najlepsze miejsca, pierwsze od lewej, jak mam niski lv, potem wyzszy i na koncu jeszcze na wyzszy lvl

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...