Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Wojownik Mental

SpiritD3a6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy już zaczeliśmy grać wojownikiem

Zaczynamy wbijać 2 lvl na dzikich psach i idzemy do miasta po misje u strażnika wsi

Zabijamy dzikie Psy i idzemy na wilki wbijamy 3 lvl przy okazjj można zrobić polowanie

Gdy już wbijemy 4 lvl idzemy na alfa wilki i robimy polowanie wbijamy aż tutaj do 5 lvla

Gdy już wbijemy 5 lvl idzemy do nauczyciela bierzemy tego 2 od lewej strony

Teraz dajemy 1 pkt w silne.duchowe,tapnięcie,walniecie

Idzemy na niedzwiedzie wbijamy 10 lvl (jak 6 lvl wbileś dajesz 1 pkt w uderzenie miecza Potem reszte w silne)

Gdy chcemy możemy misjje porobić wbijamy z 12 lvl

Ulepszamy eq na +6 tradycjny, mnisia ,bojowa ,Gilotyne

Idzemy do m2 expimy na zaprzysiezonych do 18

Gdy wbijemy 18 idziemy zrobic tygrysia na +6 i pajecza na +6

Potem idzemy dropnoć medal

Wbijamy 19 na małpach z kilkoma medalami i idzemy na dzikusy wbijamy 21 i powinnismy mieć silne na m jeżeli nie weszło idzemy do starszej pani i do skutku robimy silne na m

Wbijamy dalej na dzikusach 25 lvl (gdy już wbijemy robimy misje konna)

Idzemy na orki na 26 lvlu i wbijamy 28

Gdy już wbijemy 28 jedziemy na ezoty i walimy dopuki nie dropnie rib przy okazjj wbijamy 30 lvl

Gdy już mamy riba idzemy do kowala ulepszyć jeżeli bedziesz miał szczeście ulepszysz go do +6 najlepiej do +4

Gdy już mamy riba +4 idzemy na pustynie expić i wbijamy 35 Robimy Misje konne na bojowca codziennie około 10 dni

Teraz najlepiej Dropka zrobić na medale albo do m3 zależy od ciebie

I dropimy medale albo fmsy riby itp...

Gdy już zrobimy bojowca Kupujemy eq +6/+7

Np.smiertelka+7 ,srebna +6(z misjj),Bojowa+8,zelazny heln +7,buty 500 pz(Polecam 1000 pz),naszyjnik 500 (Polecam 1000),Ebony +7

Idzemy na bo wbijamy 55 lvl

Kupujemy nowe eq w trakcie bicia z 35 do 55 (Smocza +9 okrogła +6/+7/+8,riba +9,zelak+8/+9,ebony+8,naszyjnik 1000 pz,buty 1000 pz ,srebna +8/+9

Gdy już mamy 55 idzemy do v1 i expimy na czerwonych pająkach Wbijamy 57 .

Idzemy na 57 na szpony w v1 i expimy tak do 60

Robimy gildie swoja i musimy miec buffa postać(która przynosimy potki np jakiś 1 lvl shop),nasza postac czyli oddajemy drop

Mamy buffa to Prosimy kogos z 30 lvla znajomego zeby zrobil lacznik

Podexpiamy buffa do 30 a my wbijamy 61 na szponach w v1

Kupujemy bilet do v2 sobie i buffowi(radze sie w w zlote kloczyki+6 i dzwonek inta +6 pomoc smoka na m)

Wbijamy 65 lvl na szponach w v2 ,robimy PT z buffem znowu lacznikiem) i wbijamy mu 42 lvl i kupujemy (Kolczyki z bialego zlota +7,Perlowy naszyjnik +7 i cos na inta jezeli mamy kasy i wbijamy blogo na m i kilka pkt w odbicie)

Expimy 70 vll na szponach caly spot powinnismy brac (Potem kupujemy eq zależy od nas jakie)

Skille w jakiej kolejnosci:

1.silne ciało

2.duchowe uderzenie

3.tapnięcie

4.walnięcie

5.uderzenie miecza

PORADNIK BY Spirit:) Sprawdzałem sam:) Expiłem mentalem dużo i wbiłem 70 lvl:)

Opublikowano

Poradnik mało czytelny i mam parę uwag "Kupujemy nowe eq w trakcie bicia z 35 do 55 (Smocza +9 okrągła +6/+7/+8,riba +9,zelak+8/+9,ebony+8,naszyjnik 1000 pz,buty 1000 pz ,srebna +8/+9" przydało by się jak byś powiedział skąd na to kasę wziąć. Bo od tak się sama nie pojawi na naszym koncie.

RMCF

Opublikowano

"Gdy już mamy 55 idzemy do v1 i expimy na czerwonych pająkach Wbijamy 57 .

Idzemy na 57 na szpony w v1 i expimy tak do 60"

Ty chyba nigdy mentalem nie grales z 50 lvl juz twardo wbijamy buffowi 30 lvl i cisniemy z nim na v2 ... po 1-2 gr. i tak cisniemy az do osranego 75 lvl .... mozna to tak bylo skrocic

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Pozdro dla autora zapytałem się tylko skąd wziąć kasę na Eq żeby dopisał i żeby w Tutorialu dodał trochę kolorów i zrobił bardziej przejrzyście to dał mi - ... WTF?

RMCF

Opublikowano

dosyc slaby poradnik ;]

mentalem 52 z buffem 22 daje rade w v2

i te eq ktos ci takiego syzbko nie zrobi,

nieregulaminowa sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...