Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Warrockiem

tofik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z war rockiem a mianowicie z włączeniem się gry

odpalam, wszystko ładnie spatchowane, ten ekran wstępowy (jakieś kontenery, budynki i rzeka) ładuję mi się bardzo wolno, pojawia się reklama GO PREMIUM czy coś takiego, wyłączam to (choć nie widać X) i pozostaje czarny ekran.

Rozwiązał ktoś może ten problem?

Wydaje mi się ze mam zbyt mało pamięci (512) lecz jakieś pół roku temu działało i chciałem wrócić do warrocka

Oczywiście + za pomoc.

jeśli pomogłem daj +

Opublikowano

no 512 to zdecydowanie za mało.. poczekaj może z 5 minut a wkońcu się załaduje....

ściągnij program game booster to odciąży Ci kompa na czas grania w wr..

powyłączj zbędne programy antywiusa także wyłącz komp będize mnie obciążony gg skpe itp... także powyłączaj

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
no 512 to zdecydowanie za mało.. poczekaj może z 5 minut a wkońcu się załaduje....

ściągnij program game booster to odciąży Ci kompa na czas grania w wr..

powyłączj zbędne programy antywiusa także wyłącz komp będize mnie obciążony gg skpe itp... także powyłączaj

to nie to :>, ram tu dużo do znaczenia nie ma :) ważniejszy jest procesor a rzecz i tak w tym nie tkwi, to że masz czarny erkan, to wina tylko i wyłoncznie K2, oni cos u siebie spieprzyli ze na windows 7 oraz systemy operacyjne 64-bitowe i na Windowsa XP professional oraz kompami ze stara karta graficzna, bedzie sie pojawial taki ekran puki tego nie zmienia, jakis czas temu tez wprowadzili event ( Z okazji MŚ 2010) i tak samo Ci urzytkownicy ktorzy mieli taki sprzęt jak przed chwilą wymienilem, mieli taki problem... teraz trzeba czekać

Jak masz windows 7 to przeczytaj moj poradnik

To jest ukryta treść, proszę

po tym napewno sobie pograsz, ale częsciej moze się pojawiać warrock.exe

a jesli masz windowsa XP to tez ci to moze pomoc, ale nie musi :>

Pozdro

POMOGLEM DAJ +

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano

reinstal format kompa musisz zrobic pomoglem daj +

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

UP nic z tych zeczy, to nie ma sensu zrobienie czegos takiego, jak i tak bedzie musial czekac az naprawia ten problem, wiec teraz wystarczy poczekac...

POMOGLEM DAJ +++++++++

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano

Cóż. Wygląda na to, że albo będę zmuszony zmodernizować swój zabytek, albo poczekać na patcha, który to wszystko naprawi.

Zamykam temat

jeśli pomogłem daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...