Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki...

Kto??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi po co robicie te wszystkie hacki?! Nie wiem co to za przyjemność grać na hackach być nieśmiertelnym i wszystkich zabijać(?) Dla mnie to by było nudne. Wystawiacie tutaj hacki dostępne dla wszystkich. Opisujecie je krok po kroku tak żeby największe tumany umiały je właczyć. No i po co? Niszczycie w ten sposób zajebistą grę. Już nawet nie mogę znaleźć pokoju gdzie by jakiś nobek na lowlevelu nie latał na SuperJumpie ze strzelbą antykickiem i innymi bzdetami. Jeżeli musicie robić już hacki to nie dawajcie ich do ogólnego użytku, bo za niedługo okaże sie że w warrocka bedą grać sami hakerzy... Wszyscy pozostali odejdą (grający uczciwie) i taki bedzię finał ;/

P.S. Wiecie jak sobie zawsze wyobrażam hackera? ;] Małego niepełnosprawnego gnojka zgnębionego przez rówieśników, który ma powykręcane łapy i musi grać na hakach zeby kogoś zabić, bo inaczej nie da rady ...

A odnośnie waszych banów warnów czy co wy tam macie to leje na nie, bo i tak tu nie bedę zaglądał

• Dodaj nową pozycję...