Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki Problem Z Easymetin !

Bofer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Easymetin2. A mianowicie miałem restart dysku C (odtworzony z obrazu), zainstalowalemn Easy metin2 0.0.6.1469 (u 4 qumpli wszystko działa) Normalnie sie odpala, zero błędów. Gdy w Bocie klikam START(uruchom grę) na gorze caly czas pisze (uruchamianie gry, poczekaj) mniej wiecej tak. No dobra, metin2 sie włącza po kilku sekundach, loguje sie na postac S23. Postac jest juz uruchomiona,a po prawym boku co powinno być, u mnie nie ma tego okienka z funkcjami bota. Exp bot, podnoszenie itemow-yangow itd. Proszę o pomoc, narpawdę jestem w szoku czemu tak to sie stało. Po restarcie dysku ? instalowalem z strony metin2.pl Metina i na nowo bota i to samo, z innymi wersjami bota jest tak samo. Proszę o pomoc. Każdy kto się udzieli oraz pomoże daje + oraz wieli szacunek(nie patrz na moje posty - początkujący) Bardzo pozdrawiam oraz z góry dziękuje, Bofer !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety, tam w zadnym temacie nie moge napsiac posta... Jeśli jest możliwośc przeniesienia Topicu w dobry dział to bardzo bym prosił.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj uruchomić metina w okienku (config.exe,window mode) możliwe że masz te okno tylko poza ekranem.

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Praltycznie zawsze na takim okienku gralem bo mi odpowiada... Jakieś jeszcze rady ? naprawdę nie wiem o co chodzi, kolega ma to samo...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jak grasz to spróbuj klicknac home

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

• Dodaj nową pozycję...