Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki pod 97d+99

tadziu208

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej ci kur** po prostu znalesc program np haha bot czy cos w tym stylu i za pomoca niego kopiowac a nie bawic sie w pakiety ?? ;)

Prosił bym o jakieś pakiety dupe.
Plox

1. Wlaczamy mupie, wpisujemy ip servera i sciezke do folderu mu. dajemy launch mupie i potem launch MuOnline. (gre odpalcie z minimizerem)

2. Wchodzimy na postac, minimalizujemy gre w mupie, w zakladce Packet Tools zaznaczamy capture packets.

3. Kolega daje nam trade, my klikamy cancel i odznaczamy capture packets.

4. Znajdujemy pakiet C1 04 37 BE, kolega daje ci trade znow i klikamy ok. Kiedy okno trade bedzie otwarte w mupie klikamy prawym przyciskiem myszy na wczesniej wspomniany pakiet i wysylamy do servera.

5. Idziemy do storage (okno trade samo sie zamknie) i rzeczy, ktore chcemy zdupowac wkladamy do niego.

6. Dajemy trade naszemu koledze (ktory caly czas powinien stac nieruchomo w grze), kolega sie zgadza i, gdy okno trade bedzie otwarte, zamykamy je.

Reszte sam sobie znajdz :)
Opublikowano
Nie lepiej ci kur** po prostu znalesc program np haha bot czy cos w tym stylu i za pomoca niego kopiowac a nie bawic sie w pakiety ?? wink.gif

Właściwie to nie.

5c71b48696e49012.gif
Opublikowano
ehh kto tu ciagle spamuje?

1.nie ten dzial

2.ten temat juz byl daaaaaaaawno poruszany i to duzo razy

3.uzyj opcji szukaj

jak nie umiesz nic znalesc to juz twoj problem

A ty co teraz zrobiłeś? chyba spamujesz

1. Brawo za spostrzegawczość

2. .......... daj co najmniej jeden link

3. Szukałem

4. PODLIZUCH ^

@up:dokladnie tongue.gif

Hahahah z tego to ja już nie mogę.

Co 2 twój post = spam

Jeżeli nic nie wnosisz do tematu to po co się wypowiadasz.

F5

Jeżeli ktoś zapomniał

Jakim programem wysyłać pakietydupe pod ver. 97d+99. Prosił bym o jakieś pakiety dupe.
5c71b48696e49012.gif
Opublikowano

Szukałeś? chyba w lodówce 1min szukania

http://rs78.rapidshare.com/files/135143872/MultiHack_99b.rar <----download multi hack

http://www.virustotal.com/pl/analisis/e7cd...43f026aa75d486d <------scan ten "wirus" nie jest grozny kazdy hack go ma a pozatym mam tego hacka na kompie dlugo i nic mi sie nie dzieje

Lub nowsza wersja : http://www.speedyshare.com/738149747.html

to jedziemy:)

1)wchodzimy w hacka

2)wchodzimy w gre

3)idziemy do depo

4)wkladamy tam itemy ktory chcemy zkopiowac i dajemy "x" oczywiscie bez "

5)wychodzimy z depo i wchodzimy

6)dajemy go do inventory i klikamy alt+2

7)dajemy cancel i czekamy az nam zniknie macro time

8)wchodzimy do depo i mamy 2 itemy smile.gif

Nie zezwalam na kopiowanie tego tutka na inne fora

Jeśli nie zadziała to albo ufo zrobiło ci pranie mózgu albo jesteś tak inteligenty co pokazałeś szukaniem

@Aha i do tego jakim programem wysyłać pakiety polecam wpe pro . Każdy program wspomagający wysyła pakiety i niema 1 pakietu na klonowanie itemów tylko trzeba wykonać kilka czynności . Każdy twój ruch w grze to pakiety gdy podnosisz coś z ziemi wysyłasz pakiet . Musiałem mniej więcej napisać jak to wygląda bo ty pewnie nie masz o tym pojęcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...