Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moglby mi ktos pomoc ?? Jestem w kryzysie :] Otoz tak .. mam 2 postacie :

1. 41 lvl Body fms +9 okragla +7

Aura Berek m2/m1

2. Woj mental 26 lvl Tygra / bojowa / tradycyjny / pajecza +6

Posiadam 2kk....

Posiadam Mh/Fb/em2

Moglby mi ktos powiedziec jak dobrze zarobic na tych postaciach ?? Pozdrawiam..

65994253024037513199.png
Opublikowano

Siemka

41lvl nastaw Fish Bota i sellaj malze oczywiscie jak nieboisz sie stracic konta przez bana :D

a 26lvl idz do m2 na dzikusy wlacz na noc EasyMetin2 rano bedziesz mial jakis marmur czy poli i troche kasy

58850416305637858225.png
Opublikowano

Ja pierdole na tym forum dojdzie do tego że userzy będą pytali się jaki nick mają wybrać ( czy już pytają ;D ? ) Pomyśl idioto a nie od razu zadajesz bezsensowne pytanie

oficjalnelogo.png

Opublikowano

@up wiem że do pomocy ale takie coś to już przechodzi ludzkie pojęcie 0_o , niech pomyśli jeden z drugim zanim coś napisze ...

Głupków nie sieją, nie orzą, sami sie rodzą...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Ja pierdole na tym forum dojdzie do tego że userzy będą pytali się jaki nick mają wybrać ( czy już pytają ;D ? ) Pomyśl idioto a nie od razu zadajesz bezsensowne pytanie

A kultury t cie nie nauczono? Ogarnij się kretynie zjebany

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spokój !

Co to ma być ? -.-

@wtf

ban na 24h, może się uspokoisz.

@PRISONWARS

Warnuje za wzywanie + spam.

Jeszcze raz, a polecą gorsze kary.

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A wiec tak jesli chodzi o 26 level to ten level bardzo dobry jest do dropienia kk i kkz jak dobijesz 30 bym proponował drop ribow na ezotach nie deskach chodzi o ta wyspę nad sw tyko tam to musisz mięć dobra bron def bardzo jakos nei przydatny ważne żeby przełożyć fmsa ;)u mentala bo u bodego wazne lub dac max w def bo on ci sie przyda na 41 możesz ustawić drop zebow ale tak zarobek maly i duze ryzyko bo duzo ludu wiec radze po prostu 41 level fb ale + exp bota na bo sa sporo bo level później 50 i dropienie bodzi ;)

26 wbijanie levela przekladasz eq z 41 nie stety bedziesz mosial kupic zbrojke +7 i zelaka +7 i 5katna jak body albo dać max w pz to tez bedzie dawał rade z gorszym eq to jeszcze zależy jaka opcja w exp bocie ja polecam bez skilli i opcje lurowania ta ze wszystkie moby wtedy szybko ubija ale musisz mieć fmsa +9 to ważne możesz dobić az do 32 bo na 33 już tak nie dropia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...