Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gm Mnie Gdzieś Przeniósł ..

nobkizs4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest mapka z metinami na niej gdzieś powinien być staruszek poszukaj go i się przenieś jeśli go nie ma poproś GM'a żeby Cię przeniósł tam gdzie byłeś

d0ab09091e28ce9503eb60bd2cc8aca0.gif
Opublikowano

Tak poszukaj jakiegokolwiek NPC moze cie przeniesie a jezeli nie pobierz całą wersje czyli klienta i moze bedzie jakis teleporter albo teleport.

PS; poprosze o minuski.

@edit PRZEPRASZAM ZLAGOWALI MI I DALEM DUBLE POSTA

Opublikowano

@up ja już w poprzednim poście napisałem co to za mapka ty tez powinieneś wiedzieć, dobry gracz powinien wiedzieć takie rzeczy :)

d0ab09091e28ce9503eb60bd2cc8aca0.gif
Opublikowano

Lool... Co to za mapka? ;o i można się dowiedzieć jak u siebie na serva taką dać?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Gość Mounthains
Opublikowano

Dobra ponowie. Idą warny za spam. Nic autorowi nie pomagacie.

Opublikowano

haha

A masz zwój powrotu ?

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

To mapa krolestwa czy jak to sie nazywa .. a te potencjalne stworki to nazywane przez nie ktorych zombie (nie wiem dlaczego).

A jak wyjśc? Zwoj teleportacji , pierścień teleportacji , na tej pamie jest staruszek , kamer mod , multihack .

Be free

Opublikowano

Te potworki to meduzy, dropia z nich bronie na 80 + itp. Smiercionosne, itp :P A co do TP. Tam powinien być staruszek który teleportuje do M1 / M2. A wstep na ta mape jest od 80 lvla. pomoglem? nie ma sprawy ^^

Opublikowano

Zawsze zostaje MH, a jak chcecie tą mapke na serwie to poszukajcie w dziale tworzenie serwerów, ja coś takiego miałem, nic ciekawego, parę domków i pusty plac ;)

ssloniu_5379_16.png