Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po reinstalu windowsa, miałem sporo problemów z odpaleniem ZSZC. Jednak doszedłem już do logowania się i tu problem. Gdy się zaloguje bot nie widzi postaci. GG mam wyłączone (nawet nie zainstalowane) Próbowałem z wyłączoną przeglądarką oraz antyvirusem. Nic nie dało. Grę reinstalowałem kilka razy.

Opublikowano

Witam. Po reinstalu windowsa, miałem sporo problemów z odpaleniem ZSZC. Jednak doszedłem już do logowania się i tu problem. Gdy się zaloguje bot nie widzi postaci. GG mam wyłączone (nawet nie zainstalowane) Próbowałem z wyłączoną przeglądarką oraz antyvirusem. Nic nie dało. Grę reinstalowałem kilka razy.

1. Wgrałeś/aś bot media.

2. Źle wpisałeś/aś IP do SrProxy.

3. Jakieś inne komunikatory włączone.

Opublikowano

@Kiubo

To jest chłopak. Nie rozpoznałeś po tym jak pisze? Choćby: "miałem" "doszedłem".

Gdyby wpisał źle IP w proxy to by mu się gra nie włączyła.

@kreda

Pewnie nie patchowałeś media.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@kreda

Pewnie nie patchowałeś media.

racja, ale wczesniej nie patchowalem i dzialalo, jak spatchowac ?

Uczeń
Opublikowano

Witam , rowniez mam ten porblem po formacie , jednakże mozna wlaczyc bota poprzez loader db bot w nowej paczce bota.. Ale mi skili nie czyta .... Wczoraj zrobilem repotai nagle przestal czytac skile , dzialalo wszystko ok i nagle end .. xP zrobilem formata i nadal nie mam pojecia co sie stalo . Z gory thx za pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...