Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem jestem cygnusem i jestem w Slepywood dungenon jak sie z tamtad dostac do Victoria Island lub czy jest tam jakies taxi jak jest to gdzie xD

Za odpowiedzi daje + lub - ,, prosze o szybka odp .

a>
Pomocnik
Opublikowano

Kup GPS

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Czlowieku to nie jest poradnik jak na cloudparku to jest Multi Player Cheats Forum a jak juz cos to nie otwieraj nowego tematu tylko pisz w tym temacie kliknij-> BARAN

rTi nie nabijaj postow tylko mu odpowiedz sensownie -.-

a oto odpowiedz jak jestes w miescie to idz mapke w lewo i wejdz do tego portalu kolo domu i juz mozesz uzywac scroll to nernest town albo dac sie zabic zeby byc w hene albo oczywiscie isc ciagle w lewo. Aaa i typie zakladasz juz 3 temat z byle gownem. Jak masz problem to klikasz w temat Pytania, problemy i inne dziwności.

albo:Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

Zamknac temat!!

@edit

dawaj plusa ;O

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Pomocnik
Opublikowano

Jakbys zauwazyl to mu tak odpowiedzialem poniewaz na tym forum coraz wiecej takich "cepow" ktorzy przychodza pytaja sie jak grac zakladajac sporo bez sensownych tematow a mod nawet nie reaguje... . Twierdzisz ze ja nabijam posty? to zobacz sobie posty naprzyklad typa o nicku tutorialowiec (mowie o dziale ms) i dopiero wyrazaj swoja opinie o mnie...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@rTi

No niby tak ale mi chodzi o to zeby w koncu zmienic to forum na cos normalnego ;] a nie podarnik jak wyjsc z sleepwood . o.O O.o o.O

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...