Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield Bad Company 2 Multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up. Napisz o co ci chodzi. Nawet nie próbuj oszukiwać... Napisz czego potrzebujesz na forum. Nie podawaj GG.

Opublikowano

Chyba wiadomo o co mi chodzi... Potrzebuje ten cały KOD do grania w necie... Gierka spodobała mi się i chciałbym pograć z normalnymi ludźmi a nie z ''komputerami'' :P Jak ktoś ma oryginał a nie gra w necie bo ma na przykład wolny internet czyli ogromne lagi to mógłby mi podać ten KOD abym mógł sobie pograć w internecie skoro on nie gra.... Aha i nie rozumiem dlaczego nie mogę podawać GG ;D

Za ten KOD mógłbym dać KOD do Call Of Duty World At War....

Opublikowano

Dobra. Takie sprawy to na PW. Ale wątpię byś kogoś znalazł. Nie pisz więcej postów. Jak ktoś nie będzie potrzebował to może ci odda.

Opublikowano

I po co to napisałeś ? Żeby sobie tylko posta nabić ? Chyba napisałem że mogę dać serial do World At War ... Zresztą po co komu serial jak nie gra w necie lub nie ma neta ..

Opublikowano

Żeby ci uświadomić że to co tu napisałeś jest jeszcze bardziej bezsensowne niż to co ja, bo ktoś kto nie ma neta raczej nie kupiłby tej gry tylko od kogoś pożyczył i grałby tylko na singlu, a na chuj komuś serial od World at War skoro to jest stara i niezbyt udana produkcja. Moim zdaniem twoje szanse na znalezienie takiej osoby są zerowe, ale kto wie może znajdziesz kogoś kto byłby jeszcze większym debilem

Mariuszw13.png