Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Assassin'S Creed

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzywy231
Opublikowano

siema.

moj problem z ta gra jest taki ze :

1 . Gra wylancza sie w misji w ktorej zabic trzeba Sibranda tzn. ze wylancza sie gra potem wlancza sie komunikat bios i komp. sie wlancza od nowa .

2 . Biegne i gra sie wylancza . [ bez biosa ]

sorry za bledy bo klawierka sie rozje*ala

Opublikowano

Mnie się wydaje, że mógł wystąpić błąd przy instalacji.

Kiedyś miałem skype i jak się logowałem to miałem to samo. Wystarczył reinstall.

Don't feed trolls ;]

Gość krzywy231
Opublikowano

robilem reinstall ale chyba bez automatycznego patcha ( potrzeba internetu ) wtedy neta nie mialem .

spr. i dam edita jak bd ok

Opublikowano

to nie jest tego wina ja też to miałem siada ci karta graficzna lub procek mi posadziło karte graficzną. ale podejrzewam że u ciebie nie może się w tym momencie nie może odebrać jakiegoś pliki i się resetuje komp teraz lub niedługo podejrzewam że ci posadzi coś w kompie. pewnie odpala się ci niebieski ekran ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość krzywy231
Opublikowano

tak

wyskakuje niebieski ekran BIOS'a

@offtop

ja pierdole znow na karte pojdzie 800zl :/

Opublikowano

możesz jeszcze przeczyścić kompa i zobaczyć czy ci to pomoże choć troszkę. jeśli karta ci się zwali to będzie coraz gorzej aż wogle grafiki nie będziesz widział mi się karta rozkładało przez pół roku:/ aż bum nie działa.

STARAJ SIĘ NIE PRZEGRZEWAĆ KOMPA I GRAĆ MNIEJ PRZYNAJMNIEJ Z 1-2H MNIEJ NA TYM KOMPIE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość krzywy231
Opublikowano

popytalem kolegow o tej spr.

i oni sadze ze to przegrzanie procka. i kurz w srodku .

czyli :

to sie bierze z przegrzania proc. mam kompa tzw. kacie co zimne powietrze nie dochodzi

z karta to chyba nie bd nic zwiazane bo wczesniejsza karta trzymala sie ok. 1/2 miechy od kupienia .

kupilem nowa b. dawno i trzyma sie wiecej nie wczesniejsza

@edit

moj kolega mial podobny problem wiec popytam jego

Opublikowano

jeśli masz procka na gwarancji nie czekaj tylko zrzucaj potrzebne rzeczy na płyty (zdjęcia rodzinne np) lub pendriva zależy co masz.

tak jak podejrzewałem że to nie wina karty tylko procka lub kurzu + do tego przegrzanie kompa. kolega taty był w STS(bukmacherskie zakłady sportowe) to siałby kompy z przegrzania. tak jak pisałem wcześniej daj dla kompa odpoczywać graj ok 2godz i zrób tą przerwa 1godzinną przynajmniej bo będzie cię to kosztowało nie mało pieniędzy moja rada dla ciebie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość krzywy231
Opublikowano

no to chyba wyjasniles mi MatrixPROja

dzisiaj przesunolem kompa przy oknie to calego assasynka przeszlem :D

kompa wyczszcze i zdejme obudowe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...