Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,otóż chciał bym wrucic do kal'a po roku przerwy ;) Dużo zapewne się pozmieniało :P Tutaj pytanie, warto grać na globalu? chciałem zaznaczyć ,że na globalu nigdy nie dobiłem dużego lvl (grałem bez botów) więc czy kase wladowywac czy nie , nie ma różnicy (może teraz będzie innaczej jak będzie bot), mam pare pytań , pierwszy kto odpowie dostanie + :).

1.Od którego mage miał skill (uderza laską o ziemie o dokoła powstaje taka aura niebieska -AoE)

2.Czy jest jakiś bot ktory się nie zacina, ładnie expi, używa potionów i szybko szuka potwora i zbiera loota :)? (Prosze o link )

3.Czy na serwer wbija się za 1 razem czy jest to samo co na np Silkroad Online?

4.Który jest maksymalny lvl na globalu

5.Jeżeli znacie jakiś dobry priv , podajcie link i dane serwera (słyszalem o Xiu Online ale podobno jest off)

6.Ile jest aktualnie serwerów na globalu? (były 3 a teraz? )

7.Ile mniej więcej sciagał by się Client z oficjalnej strony gry (mam internet 14Mb )

8.W ile wbił by bot 50 lvl na globalu

9.Czy jest jakis hack na szybszy exp czy coś w tym stylu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Nie powiem Ci dokladnie ale na pewno na 70+ po 3 zmianie joba (hermit -> ascetic)

3. xD, teraz to pewnie nawet lagow na s1 w niedziele nie ma

4. Nie ma maksymalnego, najwyzszy mozesz sprawdzic w rankingu

5. Xiu ssie, kilka lat temu bylo fajnie, teraz juz nie, ostatni priv na ktorym gralem to RedLight ale ogolnie to nie ma juz dobrych privow

6. 3 globalne, 1 polski

7. Nie wiecej jak 20 minut zapewne (swoja droga to ciezko sprawdzic? netem sie chwalisz?)

8. Zalezy ile bys botowal, i tak szybciej byloby expic recznie (recznie grajac 7-10 h na dzien max miesiac)

9. Nie ma i nie bedzie, do zadnej gry

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Ten skill u maga napewno jest wczesniej ,pamiętam ,że było to coś 40-60 no może sie mylę dawno nie grałem , nie uzyskałem odpowiedzi na 2 pytanie, istnieje na globalu polski serwer?! W sensie ze tam gra duzo polaków czy wszystko po Polsku i przeznaczony dla Polaków? Nie chce mi się grać ręcznie (przynajmniej na początku ) planowałem zacząć expić w jakimś party powyżej 40 lvl , do tego czasu wbijając ręcznie zawsze mi się gra znudziła i przestawałem grać ... Raz wbiłem sam , ręcznie chyba 52 jeżeli dobrze pamiętam ,archerem :P Ale to długo biłem :P Odpowiedź na 2 pytanie jak możesz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

priv wyszly z mody ale jc polecam: Pissed Of Server lub Fishion .. Requim nie polecam znów po 3 tyg bd reset..:)

co do globali dobra rzecz. Na polskim gralem az do 56 lv hermita ale znudzilo mi sie za malo ludzi jak dla mnie i za duzo dzieci Polecam hanin jc:) lub nerecha

.

Opublikowano
Na polskim gralem az do 56 lv hermita ale znudzilo mi sie za malo ludzi jak dla mnie i za duzo dzieci Polecam hanin jc:) lub nerecha

Uahahaha

Swoja droga to dzieci nie ma, sa tylko "dorosli 16/17 latkowie"

Wiec co sie stalo z twoim GOSem na s2 ktorym chwaliles sie na kal.pl? Fail

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Dobra nie kłuccie się kto jaki lvl miał :P Tylko doradzcie mi kim grać :P

Pamiętam ,że

-Knight-Do 40-50 nie miał żadnego skilla prócz passywów (tego slasha czy flasha sie nie daje bo cienki jest)

-Archer-Jeden skill do 30 lvl potem mamy jakiegoś breaker czy coś takiego ale tez mówią ,że to Cienki

-Mag- Niby fajna postać (z dobrym armorem luruje moby i wale AoE) ale mówią ,że trudna, pytanie mam co do maga z tym dawaniem speeda, te buteleczki co one robią? Dają speeda ,skilla czyjak?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

a to nie ukrywam ciekawa teoria xD

Rycem na 30 lvl masz skilla.

Kim grać? Jeśli na globalu to ja polecam thiefa, zabawa zaczyna się po 50 (Dance of Kill) :P

Co do skilla maga to mówisz o splashu (34 lvl).

sign.png
Opublikowano

@UP

Dzięki :)

Thief, zapomniałem ,że weszła ta klasa :D Trudna to postać? Bo ja mało jestem ogarnięty w kalu :P Grałem w to jak miałem z 10 czy 12 lat i mało co pamiętam :P.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trudna? Nie, jedynie sprzet drogi z tym, ze g46 jest zbedne a g50 BARDZO szybko dropi w d2 (od momentu, w ktorym bedziesz mogl uzywac DoKa idziesz tam, dropisz g50, co sie przyda to zakladasz, reszte sprzedajesz i kupujesz to, czego potrzeba)

Na PvP odpalasz DoKa, klikasz na gracza, robisz lyk zimnej coli/pepsi, widzisz informacje, ze wygrales PvP a w nastepnej sekundzie dostajesz PMy: "omg wtf how can u be so fuckin good? o.O"

Nie wiem, jak teraz, ale zanim skonczylem gre to Thief mial od ch..a hejterow

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Hehe a jaka klase bardziej polecacie?

Bo jest klasa typowo na pvp a druga ma masowe skille ale tez niby jest ona pod pvp =.=...

Chcę klase typową pod pvp ale taką którą da się expic. I nie wiem którą wziąść bo mi namieszali na forum innym :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uwierz mi że thiefem (oczywiście IS) po 50 baaaardzo fajnie się expi :D

Na PvP też jest ciekawie, problem zaczyna się dopiero z IC na większych lvl.

sign.png
Opublikowano

Bo słyszałem ,że jeden ma skille obszarowe , podobno też bardzo potężne, build mojej postaci to do 37 czy 40 nie pamiętam

90 healt

60 agility

Pózniej nie wiem albo str albo ciągle w health do 120 i agility do 100 np :P

Ale ten IS to ten z AoE , no to pytanie , dobrze się nim na pvp jedzie? ma hide tez z 1 klasy jeżeli dobrze pamiętam ale czy na pvp dobrze się sprawuje czy tylko na pvm i mass pvp ??

Jak dostanę odpowiedź to temat można zamknąć :).

Oczywiście jak pisałem każdy kto pomógł dostanie 5* :).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehh, IS na pvp > all

dopiero po 3 jobie ssie, ale i tak nie wbijesz 70lvla wiec sie nie martw

Co do expa to ja wbijalem 1lvl dziennie do bodajze 57

Jesli przeraza cie ceny itemow to pamietaj, ze juz od 50(dok?) mozesz leechowac ludzi (expic ich) za kase, na s1 kilka miesiecy temu leechowali za 350k/h na 50lvlu na foe

Back in the day

Trollin' was somethin'