Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,jechalem na bocie i ktoś zrobil ss jak bylem na skale,napisal ze wyslal juz do supportu.. ;/

Ban murowany>?\

Na cale zycie?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Możliwe ze dostaniesz bana lepiej wez daj sobie eq na inna postac i poczekaj dwa tygodnie bo o ile sie nie myle po tym czasie przedawniaja sie dowody :)

PS: poprosze o minuski :) @edit: skoro mam 8 plusikow to dawajcie plusiki jak mozecie :)

@down mozliwe ale wydaje mi sie ze po dwuch tygodniach przedawniaja sie dowowy

Opublikowano

UP :) 1 miesiąc

2 Kiedy on napisał ?

3na jakiej mapie byłeś

Kiedy na to sam sobie odpowiesz będziesz wiedział ;D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

On zobaczyl mnie w m2;/

i napisal ze wyslal i sie wylogowal;/

ALE TO dzis nie dostane co nie>:P

Bo exp x2 to botek chodzi:PP

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Bana nie dostaniesz. Koleś na forum pisał(board.metin2.pl), że jak wysyłał zdjęcia/filmy botów, to przychodziły mu maile, ze wezmą tą osobę pod kontrole :)

Opublikowano

nio to jak to prawda to supico,ale .. skonczy sie przygoda mz botem na tyum koncie ^^

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

I zależy jaki serwer.Jak S15 nic ci nie grozi :).Niewiem dlaczego ale tam mozna bocic ile się da i tak nie dostaniesz .

s10.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

dowody muszą być wysłane do 48h, i na odp też tyle się czeka, jeżeli za 2dni nie będzie bana to masz farta :D

Opublikowano

@up

ktoś juz to napisał ;p więc niespamuj

@topic

Inni mają racje ! dziś też mi napisali masz Bana już wysłałem Screena i napisał za chwile dostaniesz

bana spotkałem go 4 godz później i napisał no w czwartek dostaniesz zobaczysz .. ;p i prawie się popłakał

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

Jak będziesz przekładał eq to je wyrzuć na ziemie i drugim kontem podnieś. Bo inaczej ew. dostaniesz bana na te drugie konto.

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Mi potrafilo mowic okolo 30 typkow dziennie ze zrobili ssy i demka jak na sh dmg h i EM2 lecialem mam 52 lvl i juz dobry miech i nic ;] s4 Twierdza PozdRo ;dd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiem ci cos z mojego doswiadczenia gram w metka 3 lata i 98% ludzi mowi ze wysylaja ss,listy do gm ze masz sh ,th,dh itp a tak naprawde niepotrafia nawet na forum wejsc ^^. tyle z mojej strony :)

Opublikowano

Ja miałem podobną sytuację na dropku medalach minęły 2 tygodnie i nie mam bana pozdrawiam. :rolleyes:

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Peja parodiuje wywiad z tede (Tede diss)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...