Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield Bad Company 2 Ban

Czy też nienawidzicie DICE  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy te? nienawidzicie DICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem otóż dostałem bana na tę właśnie grę i mam pytanie, czy są jakieś sposoby na grę z banem(oprócz gry na serwerach bez pb) z góry dzięki.

Opublikowano

a za co dostałeś tego bana? jeśli za cheaty to gra do kosza ;] no chyba ze pograsz na no pb. Musisz kupić nową bo żadnego sposobu dotychczas nie ma i wątpię aby był...

574f2622ee.jpg" Oh baby, can you feel it? " Honda CBR 600
Opublikowano

@Jest pewien sposób... Słyszałem o nim kiedyś ale nie używałem...

Spróbuj zmienić maila na koncie , hasło itp.

Jeżeli kupiłeś grę z płytą napisz ticket'a że skradziono ci konto. Jako dowód wyślij screena opakowania z CD-KEY'em , 1 maila na koncie , 1 hasło które założyłeś i takie inne dane. Powinni ci zresetować konto.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o to topic, to w bc2 to mniej wiecej 70% serverow ma PBBans i GGCStream off, a przynajmniej w europie. Ja mam bana i gram, zreszta dostalem go za zasrany konfigurator O_O, nie jako jednyny bo uzywalo go sporo osob. Ale evenbalance ma to gdzies. A @Up, tak się składa że ja gram za darmo, bo kolega kupil gre a ja nie wiedzialem czy kupowac czy nie, po single mialem mieszane uczucia, to pozwolil mi zagrac na jego keyu, potem on by gral na koncie z nim (mial problem z karta graficzna ;D), a ja myslalem ze on jeszcze go nie przydzielil, to sam chcialem go zarejestrowac. A tu klops wysietlilo sie ze jest juz uzywany. Tak sie zlozylo ze mialem i instrukcje, i rachunek (ktory jest niezbedny, bez niego nie ma szans zeby dali nowy klucz). Wbilem na EA chat online, pogadalem z gosciem z pol godziny, dalem mu zdjecia ksiazeczki i rachunku, i dostalem nowy cd-key ^^. Więc jezeli masz rachunek, to mozesz sprobowac, tylko jako maila podaj na innym hostingu, np zarejestrowany masz na wp, to podaj jakis na gazecie, oczywiscie wczesniej zrob na ten drugi konto ea.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

a za co dostałeś tego bana? jeśli za cheaty to gra do kosza ;] no chyba ze pograsz na no pb. Musisz kupić nową bo żadnego sposobu dotychczas nie ma i wątpię aby był...

A to ciekawe, ja dostałem bana na guida w sobote a nadal mogę normalnie grać na serwerach z PB, tylko z kilku mnie wyrzuciło a tak to jest ok...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...