Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Badania Biologa 1

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam TUT`a, z którego dowiecie się jak zrobić misję od Biologa na 30 lvl` na 34-36 lvl`u (musimy mieć 2 skille na minimum M1).Sposób jest dobry dla:Wojownika,Sury,Ninji,Szaman może mieć problemy.Do zrobienia misji nalepiej zaopatrzyć się w EQ +6,7 (najlepiej z PŻ)

1.Pobieramy DMG Hacka (wg.mnie ten jest najlepszy bo jak walczymy bez boja,czy militara to nie widać,że mamy hacka,ale zadajemy większe obrażenia)

To jest ukryta treść, proszę

Jak wszystko pobraliśmy i zainstalowaliśmy, włączamy Metin2 i idziemy kupić Duże Mikstury tak z 5x200(zależy od PŻ itp).Idziemy na środkową wysepkę w Dolinie Seungryong.

Szukamy takich mobów i rzecz jasna rozwalmy je,aż nie wyleci ząb orka bez +:

To jest ukryta treść, proszę

Gdy już mamy 10x Ząb Orka idziemy do magazynu i zostawiamy w nim 9 zębów orka inaczej biolog zabierze wszystkie,a zaliczy tylko 1 !.Każdy kolejny ząb zanosimy co 24H,gdyż biolog musi mieć czas na ich zbadanie.

Cała misja zajmuje niecałe 2 tygodnie, zależy od tego czy biolog przyjmie zęba czy nie.Jeśli ktoś ma szczęście zrobi ją w 10 dni.

Opublikowano

Ciekawi mnie jak bardzo wysokie masz IQ

Ty chyba nigdy nie grałeś w metina Pozdrawiam super fajny plu... minusik dla Ciebie

Temat jest bez sensu i nic z niego nie wiem

nie podoba Ci się minusik to kolegów zaproszę do "dyskusji"

Opublikowano

17+17 jest 34 więc ile skili będziesz miał na 35 lv`u ?.

ŻAL nie umieć dodawać do 40

Opublikowano

Ciekawi mnie jak bardzo wysokie masz IQ

Ty chyba nigdy nie grałeś w metina Pozdrawiam super fajny plu... minusik dla Ciebie

Temat jest bez sensu i nic z niego nie wiem

nie podoba Ci się minusik to kolegów zaproszę do "dyskusji"

Gram w metina i to długo jak nie rozumiesz to twój problem.Napisałem to tak,że każdy kto potrafi czytać i mam trochę obcykane lokalizacje w metinie to się domyśli co i jak.

Opublikowano

ps19 twoje IQ jest zabójcze -,-

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Co do zębów to od dawna nie zabiera wszystkich ;]

Pisze tak na wiki, ale to jest przedawnione...

Można zrobić wp 35 ze zbroją i ostrzem na m i z bojem, nawet dmg hack wtedy nie będzie potrzebny ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na 35 dopiero można mieć zauważcie, że za 1 lvl nie dostaje się pkt. Jak zrobisz skille na 5 lvl, to masz 4 pkt do wykorzystania, ponieważ 1 lvl się nie liczy naPPy. I kto tutaj ma iQ niskie i nie umie dodawać w zakresie 35 RZAL.PEEL KLIKNIJ W SYGNE JESTEŚ KOX

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

a to już nie lepiej dobić ten 40 + lvl i iść dropić bez hacków? Wtedy masz świadomość że zrobiłeś to bez żadnych wspomagaczy?

Opublikowano

17+17=34 więc na 34lvl mużna miec 2 skile m1 . A pozatym chyba każdy wie jak wypełnic misje z biologiem.

Tak, tak popisałeś się bardzo. Ciekawi mnie tylko czy wbiłeś chociaż ten 34, żeby wypowiadać się na ten temat. Jedynie na 35 można mieć 2 skille na m1 a zresztą kolega wyżej wyjaśnił sprawę.

@topic:

Temat niestety bezsensu. To chyba każdy wie, więc po co zaśmiecać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...