Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złodziej

szyszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien czy to odpowiedni dział. Jeżeli nie prosze o przeniesienie tematu. Chciałbym powiadomić wszystkich was tutaj zebranych że 2 oferty na allegro o nazwach "Silkroad 69 Rouge Xian" i "Silkroad 64 lv Nuker XIAN" to poprostu czyste oszustwa. Koleś który to sprzedaje ukradł te konta mojemu kumplowi który na komputerach nie zna się jakoś mega świetnie i nie zna dobrze zagrożeń typu keylogger. To jest tupet ukraść komuś konta i wystawic je tydzien pozniej na allegro. Tłumaczył się że to jego kolegi postacie coś tam coś tam. Nie wierzcie temu użytkownikowi i uważajcie na niego. Odradzałbym pobieranie także "screenów" tych postaci bo właśnie w screenach mój kolega dostał key'a. To tyle. Dzieki za uwage.

rapideoUserbar.png
Opublikowano

Był też na allegro ziomek ktory proponował zamiana rogue 70 + lvl na serwie hercules za silki. Radze na niego uważac bo sam chcialem ale dobrze ze w trakcie sie okazało ze to nie jego postac tylko jakiegos jego znajomego a on wogóle nie znał passów. Jak znajde to podam jego nazwe z allegro

@@ edit

Jego nazwa to SRO_Seller_2007 ! Nie polecam

POMOGŁEM ?? OCEŃ MNIE KLIKNIJ

6080.png

2895.gif

877.png

CIENTOPRY

Opublikowano

Jak ktoś chce mogę zrobić postać jaka kto chce i z farma jako kto chce :-) oczywiście za odpowiednią zapłatę :-)

A co do działu jestem ZA:-)

Ale jak dostał sekretne hasło do konta ???????

Opublikowano

@Reset

Co ma piernik do wodopoju ? Tzn. Nie zrobiłeś czystego offtopa ale to jest temat o oszuście więc nie reklamuj się ^^

rapideoUserbar.png
Opublikowano
Nie jestem pewien czy to odpowiedni dział. Jeżeli nie prosze o przeniesienie tematu. Chciałbym powiadomić wszystkich was tutaj zebranych że 2 oferty na allegro o nazwach "Silkroad 69 Rouge Xian" i "Silkroad 64 lv Nuker XIAN" to poprostu czyste oszustwa. Koleś który to sprzedaje ukradł te konta mojemu kumplowi który na komputerach nie zna się jakoś mega świetnie i nie zna dobrze zagrożeń typu keylogger. To jest tupet ukraść komuś konta i wystawic je tydzien pozniej na allegro. Tłumaczył się że to jego kolegi postacie coś tam coś tam. Nie wierzcie temu użytkownikowi i uważajcie na niego. Odradzałbym pobieranie także "screenów" tych postaci bo właśnie w screenach mój kolega dostał key'a. To tyle. Dzieki za uwage.

uahahahahuahahahauuahahahauuahaahau za debilstwo trzeba płacić! taki jest ten świat!

Opublikowano

Widać ze uuu ma 10 lat i się cieszy z tego,życze ci(celowo z małej) żeby i tobie ukradli postać zobaczymy co zrobisz?

zaczniesz wyzywać wszystkich do okoła i uderzysz mamę krzesłem... xD

31860.jpg
  • Dodaj nową pozycję...