Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Gra W Isro Na Servie Gaia?

pardo98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie, kto gra w iSRO na servie Gaia, dlaczego się pytam ?, ponieważ chcę sprawdzić kto gra na gaia z mpcforum.pl

Opublikowano

Siema mam takie pytanie, kto gra w iSRO na servie Gaia, dlaczego się pytam ?, ponieważ chcę sprawdzić kto gra na gaia z mpcforum.pl

Cóż to za podchody psychologiczne na forum xD Takie wytłumaczenie może nie być satysfakcjonujące dla tych, którzy mieliby się ujawniać.

Niczego nie sugeruję, ale zawracać dupę można na różne sposoby ;p ponadto 98 w twoim nicku zniechęca ludzi do pisania z tobą jak na równy z równym.

Opublikowano

Jak dla mnie to dosc bezszczelne a zarazem sprytne ale i tez idiotyczne wyludzenie informacji np ID oraz haslo konta do isro albo poprostu email'a, to tylko moje przypuszczenia i nie oskarzam a tylko mowie co mysle.

Co nie ktorzy moga podac Id i nawet haslo takie same jak na isro nawet nie myslac tylko mozna powiedziec z przyzwyczajenia.

Tak czy siak chetnie bym sie dowiedzial po co taka stronka istnieje ;>? pomysl moze nie glupi ale bezuzyteczny oraz te 5kk za wylosowane konto ?

Opublikowano

dobra nie pisz tutaj, po pierwsze nie chce od kogoś id i pw tylko nick bym na stronce wylosował ! -.-

Opublikowano

Aceboy poprostu daj raporta a nie spam..

@pardo98

warn za double.

Co chcesz osiagnac zaklajac ta strone?? bo tak o sobie pytasz kto gra tu i tu..

sygna1o.jpg

Opublikowano

po prostu mi się nudzi -.- i chcę z kimś popykać, może pomogę, skoczyli byśmy z karawana, ciągle o to mi chodzi !! a wy coś wymyślacie -.- <_<

Opublikowano

Hasła są hashowane w bazie danych jego forum nerdy.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

ktore mozna odkodowac :) ale nie ma co gdybac jak powiedzial szuka ludzi do wspolnej gry ale te 5kk za wylosowane to nie wiem co to ma byc? taka zacheta?

Tak taka zachęta, i piszcie tylko ten kto gra !! na gaia

Opublikowano

Tak taka zachęta, i piszcie tylko ten kto gra !! na gaia

Gram na gaia i jestem pełen podziwu ta twoja zmyłka z 98 na 97 jest podstępna ^^

Mój nick Xbow3r zgadnij kim gram a będziesz dobry ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Gram na gaia i jestem pełen podziwu ta twoja zmyłka z 98 na 97 jest podstępna ^^

Mój nick Xbow3r zgadnij kim gram a będziesz dobry ;]

jak bym po nicku nie wiedzial, oczywiście ze bowman, jezeli nie wierzysz ze mam 13 lat to moge ci pokazac jakis dowód ;]..

Opublikowano

jak bym po nicku nie wiedzial, oczywiście ze bowman, jezeli nie wierzysz ze mam 13 lat to moge ci pokazac jakis dowód ;]..

nie no widać że masz tyle ;p

a i nie bowem nie jesteś dobry tylko xbow ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...