Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Niedawno pojawił sie nowy problem zwiazany z serwerem . Probowalem ustawic poprawnie exp i wreszcie zauwazylem ze drop yang i exp jakby sie zatrzymal ... nie wiem czy moze przez to ale w queries (zapytanie) - w zakladce palyer to wpisalem :

UPDATE player.mob_proto_copy SET exp=exp*10 ; <- tu zamiast 10 dalem 0

UPDATE player.mob_proto_copy SET gold_min=gold_min*10, gold_max=gold_max*10 ; <- tu zostawilem

tylko ze w miejscu gdzie jest exp=exp*10 <- tu wpisalem 0 ,dalem reboot i od wtedy nie wiem co zrobic . Da sie to jakos naprawic ? :| Nie moge robic serva od nowa bo juz wszystko robie od 2 tyg i mialem juz go ukonczyc dzisiaj ... POMOCY ! :P Jest jakis sposob by to odbugowac/naprawic ?

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

Moze za duzo dales? zrob tak jak to bylo wczesniej :) a moze masz backupy?

sory ale nie rozumiem xD w pierwszej czesci wiem no bo pozniej zmienilem z tego ,,0" na ,,9" tam gdzie exp , dalem reboot i nic ... a co to jakies backupy mozna jasniej ? xD

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...