Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojo, Allegro

Gość dejek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha , takiego chara to ja moge kupić za 10kk yang. Wiesz co o tym ja sądzę ? Nie kupuj !

Jeśli ci pomogłem to daj PLUSA.

METIN2 - 46 LVL - WOJ BODY.

TIBIA - BRAK - GALANA.

Opublikowano

to kup mi postać taką postać z tym eq, a ja Ci oddam na tym serverze 100kk. i żeby miał podobne eq!!!

za level 66-70 na s. Elares gdzie są najlepsze ceny itemów i tanie yangi allegro 110zł to mało

Opublikowano

odświeżam, bo jestem ciekawy waszych wypowiedzi

Opublikowano

sama postać warta 150? jak to obliczyłeś? nie znam się na cenach, zresztą na allegro jest cięzko oszukać

Opublikowano

tam jest napisane 110zł więc raczej się opłaca

Opublikowano

czyli normalna cena?

a ten link niżej, woj mental 39lvl jest wart 35zł?

Opublikowano

napisz jakie itemy, profesja, server i jakie skille i na ile weszły, ale na PW, bo na MPC jest zakaz handlu

Opublikowano

Według mnie tego 39 woja się opłaca ale jest pytanie czy zaryzykujesz bo równie dobrze może być to złodziej...Wiec rób co chcesz ale się nad tym zastanów..

Pozdrawiam Vebre

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Pr0 ty również napisz jaka to jest sura na PW, a i jeszcze jedno, postacie kupuje tylko przez allegro

Opublikowano

@Pro

wiem, że przez SMS, ale wystawisz na allegro ja kupie, żebyś nie oszukał, a pieniądze dostaniesz SMS, wyślij opis postaci na PW

@Up Dejek, a nie Dajek i już wysyłam PW

Opublikowano

odświeżam, bo jestem ciekaw waszych wypowiedzi, chcę żeby wypowiedziało się więcej forumowiczów

Opublikowano

nie kupuje na razie nic. Jeszcze jakieś propozycję?

@up 36 lvl to słąbo, a eq warte pewnie z +80kk? 100kk jest warte 35zł, a tu za 35zł mam postać z EQ

Opublikowano

wiem, że takie coś jest dlatego się nie boje kupowania tam kont.

@UP Co sądzisz o cenie tych kont ?

Opublikowano

Moim zdaniem kupowanie postaci to głupota.Po co kupować jak można to osiągnąć samemu ?

Mój char ^^ :

sygnaturkaw.png-=BANNED=-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...