Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Wszystkich!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc przybyłem do was z całkiem innego świata o nazwie game r z pl a n e t :P

Nick : Kidzok

Przyszedłem do was bo to co sie tam dzieje jest żenadą...

Niedawno został utworzony tam dział "Hacking" na mój pomysł,moderowałem go z "Dimolo"

Subfora jakie się w nim znajdywały to : anoninomość,filmy hackerskie,ochrona przed wirusami,łamanie haseł,Trojany,Inne i najważniejsze "KEYLOGGERY"

W temacie keyloggery,napisałem pięknego tutka o ardamaxie nad którym męczyłem się nieco 40 min.

Na drugi dzień patrze subforum KEYLOGGERY znikło,no to sie wkur........, a później dowiaduje się że jeden z adminów "Moczymorda" usunął to subforum bo uznał że nie ma skanów więc ja sobie myśle lol ;]

A resztę chyba już sie domyślacie,jak można wrzucać skany Trojanów,keloggerów ?

W dziale tym pod każdym keyloggerem napisane było "Używanie na własną odpowiedzialność"

A obok w subforum Antywirusy,było opisane jak się tego ustrzec.

Poprostu gratulacje dla całego g a m erz pla net,nic ich w tym przedszkolu nie nauczyli.

Dzięki za uwagę :)

Opublikowano

Ale co ta chcesz ? :P Bo nic nie rozumiem ,opowiedziałeś historie i ? :D Jeśli się przywitać to "Witam" - Zaprszam do zbędnych działów :P hehe

Opublikowano

Co sie dziwisz Dimolo to 13 letni Chaker ... dla mnie moderatora nie powinno sie dawac dzieciom, 16+ na moda ... bo to sensu nie ma ;d

Opublikowano
Co sie dziwisz Dimolo to 13 letni Chaker ... dla mnie moderatora nie powinno sie dawac dzieciom, 16+ na moda ... bo to sensu nie ma ;d

Racja - Może jeszcze mi brakuje ,ale jak pisze tak jak dziecko 10 letnie to nie ma co się dziwić i na pewno ta osoba nie może mieć kłopotów z pisaniem ,bo tak to wygląda jakby pisało dziecko 8letnie i na pewno ktoś co zna się na rzeczy

Opublikowano

Witam na forum i myślę że będzie nam się dobrze pracowało. Oczywiście na Mpc nie znajdziesz takiego działu jak hacking bo to jest forum o cheatach do gier o nie o keylogerach i wirusach. Ale na pewno znajdziesz coś dla siebie ;)

Opublikowano

Też mam taką nadzieję, a no z pewnością takiego działu nie znajdę ale inne ciekawe napewno :)

a co do dimolo,to może ma 13-14 lat,ale przerasta mózgiem admina "moczymorde" i innych frajerów z administracji.

A co do hakowania to nie mam zamiaru nikomu szkodzić na tym forum.

PS Dimolo no może haker jak wcale ale sie uczy i dobrze mu wychodzi :)

Dzięki za uwagę :P

Opublikowano

to juz sie robi troszke udne.. ten temat przypomina mi temat howkiego... najpierw niby wraca ale po 3 dnia wraca na GP i jak to ujal do mnie

wypieprzaj na MPC

a takie tamaty to juz sie robia nudne i nie potrzebne -_-

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...