Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czesc Trybow Gry Zniknela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje mi sie ze kiedys juz widzialem taki temat jednak nie potrafie go znalesc wiec prosze nie odslylac mnie do wyszukiwarki, thx.

A wiec, wbijam dzis do gry i ku mojemu zaskoczeniu brakuje kilku trybow gry ;o w tym TDM, FFA i tych nowych z gwiazdka w nazwie ^^

Wie ktos moze dlaczego te tryby zniknely i co wazniejsze.. jak to naprawic? Nie byloby to dla mnie problemem gdyby nie fakt ze glownie gram na normalnym TDM.

Z gory dzieki za pomoc :)

Greetz,

Amades

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2potd9z.jpg

Tak to wyglada.. probowalem reinstalowac gre, przez chwile widze wszystkie tryby gry, wybieram TDM -> wyskakuje jakas dziwna informacja (jest ona widoczna przez mhm.. 0.0001 sec po czym znika) i gra zaczyna mi wyszukiwac lobby w innym trybie (3rd team tactical jesli sie nie myle).

Jakies pomysly?

Greetz,

Amades

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak robiłeś reinstall? Po usunięciu gry poprzez odinstaluj usunąłeś też cały folder mw2 w steamie? tam gdzie masz pliki config_mp i config? bo jeśli nie to najprawdopodobniej masz skopany plik configu,a on przy odinstalowaniu się nie usuwa. Pewnie grałeś na jakimś shachkowanym serwie.

Opublikowano

Aktualizacja playlisty byla ktora usunela kilka trybow. Te mapy z dlc powinny teraz byc co jakis czas normalnie wybierane przez gre w kazdym trybie. Jesli chcesz grac w tdm to pozostaje ci ground war.

Opublikowano

No ale mówię warto tez zrobić reinstall usuwając wszystko związane z codem bo znając życie pewnie na jakimś syfie cheaterskim grałeś xD,

a co do @up

jaka aktualizacja listy trybów? ja wszystko mam :D

Opublikowano

jaka aktualizacja listy trybów? ja wszystko mam :D

Ja i moi wszyscy koledzy mielismy aktualizacje listy z trybami na alteriwnecie.

Jak masz wszystko po staremu to cos jest zrypane u ciebie.

Opublikowano

Ja robiłem reinstall i stare tryby miałem tylko przez parę godzin. Następnie zmieniło się tak jak było, to znaczy tak jak zmienili.

zelka91.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...