Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Rejestracja Na Combat Arms Korea :)

adambuszelen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was prośbę . Czy zrobiłby ktoś konto na Combat Arms Korea według tego tutorialu znalezionego na elitepvpers.de ? Mój angielski jest bardzo słaby więc nie potrafie sobie zrobic tego konta wedlug informacji ktore koles napisal pod lub na SSach ;/ Będą ''+'' lub ''-'' jak kto woli no i oczywiscie 5* w profilku . Passy mogą być byle jakie

Ten tutorial:xxxx

Opublikowano

koles masz na obrazku pokazane co i jak nie trzeba wiedziec co tam pisze i google tlumacz istnieje wiec wczym problem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Eh, wiem o tym że jest takie coś jak google translate -.- tylko ten translator tlumaczy jak nienormalny . nie da sie tego czytac.Próbowałem teraz sam i jest problem bo ciągle wyskakuje komunikat że złe KSSN czy jakoś tak.

Na przyszłość piszę się JEST NAPISANE A NIE PISZE....

HELPP

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mi dać kssn albo zrobić konto? Piszcie na pw bedzie *5 i kilka plusów

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

KSSN Tutorial

Ok Here is a little Tutorial how to find a KSSN

At first you open this link:

[Only registered and activated users can see links. ]

Thats the Korean Google.

If you only see the Boxes you have to install the Korean languagepackage.

주민등록번호 mean ''KSSN''.

The number is the first part what you has to change. 78 is for 1978, 06 for Juni and 17 for the 17th Day of Month.Now change like you want but never under 1978.

You need the Name ,too

WARNING: Sometimes the coming out is 920808-xxxxxxx thats only the Birthday but you need the whole one like 920808-1111111.

Przetłumacz sobie i bedziesz wiedziec co z tym KSSN :)

sygnaturadeco.png

sygna by Atrox :)

Opublikowano

KSSN Tutorial

Ok Here is a little Tutorial how to find a KSSN

At first you open this link:

[Only registered and activated users can see links. ]

Thats the Korean Google.

If you only see the Boxes you have to install the Korean languagepackage.

주민등록번호 mean ''KSSN''.

The number is the first part what you has to change. 78 is for 1978, 06 for Juni and 17 for the 17th Day of Month.Now change like you want but never under 1978.

You need the Name ,too

WARNING: Sometimes the coming out is 920808-xxxxxxx thats only the Birthday but you need the whole one like 920808-1111111.

Przetłumacz sobie i bedziesz wiedziec co z tym KSSN :)

Eh.. Myślisz ze nie tłumaczyłem ? ;/ Nic z tego nie rozumiem. Robiłem tak jak koleś tam wpisywał te wszystkie cyferki i ciagle ze zly...

a co do tematu.. to piszcie jak to zrobic albo co wpisac a nie kopiujecie z tego poradnika i: przetlumacz sobie to bedziesz wiedział....

Opublikowano

Ej a co trzeba wpisac w pierwsze pole po chinsku?

Ponawiam pytanie

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

up. w pierwszym polu wpisujesz imie a w 2 ten caly kss

2xup. OMG. nawet nie wiesz ile już tych KSSNow wpisywalem. 4 godziny nad tym siedzialem i nic >!!!!!!

prosze pomozcie. albo jak ktos juz nie gra to niech sie zlituje i pozyczy mi konto .....

• 1 rok później...
Opublikowano

ja mam konta ale nie pamiętam haseł używałem je do warrock korean jak coś dam wam jak przypomnę se hasła

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...