Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bicie Expa Na Facc

cap

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam założyłem ten topic żeby pokazać wam ciekawy sposób na bicie expa na facc. Jak napisałem w opisie jedyne co potrzeba to PR i oczywiście silna wola. Sposób ten jest lepszy od tradycyjnego sposobu jakim jest Gra na flagi. Współczynnik nabijania doświadczenia do czasu trawania takiech gier (ok. 10 minut- czas trawania 1 gry na flagi) wynosi ponad 1.5! Jedyną wadą tego sposobu jest mus ciągłego siedzenia na komputerze.

1. Zakładamy Private Room na Hasło (lub prosimy kogoś z premium) Jeśli chcemy nabić pkt to idziemy do NIU

2. Wybieramy standartową mapkę MARIEN

3. Liczbe rund konfigurujemy do 5 lub 7

4. Naciskamy przycisk Start

5. Umawiamy się z partnerem że biegniemy do tego samego miejsca podkładania C4

6. Biegniemy w to miejsce

7. Derbarian Podkłada bombe a potem NIU ją rozbraja.

8. Przez następne rundy powtarzamy czynność

9. Po wygraniu 5 lub 7 rund patrzymy na ilość zdobytych pkt w lewym dolnym rogu.

10. The End życze miłego expienia

Wskazówka: Jeśli zależy nam na czasie możemy nabyć Klucz Francuski żeby szybciej rozbrajać C4

All Right Reserwed. Kopiowanie całości lub fragmentów tekstu jest nie zgodne z prawem. Zakaz publikowania.

Zanim napiszecie "niedziała" to powiem że jak weźmiemy drużyne Derbarian to dostaniemy 50+ expa a NIU ponad 300+

PS: Bardzo przepraszam osoby które ucierpiały psychicznie po moim ostatnim temacie , głównie moderatorów oraz całą administracje . Jest mi bardzo przykro , przyczyną mojego zachowania były liczne niże baryczne . Jeszcze raz przepraszam

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Specjalista
Opublikowano

Nie gra na dinary to zabijanie sie + 1 runda

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Specjalista
Opublikowano

No ktoś jeszcze poza twórcą sprawdził ten sposób? pisać , ale nie spamować plax

@up ile expa dostałeś?

JH

Specjalista
Opublikowano

Chodzi o to żeby żadna ze stron na tym nie ucierpiała. Jaq Dziła to dajdźe piendź gfiasteq plax plax... dobra jak większości działa to plax close topic w celu uniknięcia zbędnych komentarzy prowadzących tą planetę do zagłady. Close Plax

JH

Opublikowano

Mam taki maluuuuuuuuuuuuśki problemik...

Jak chce ta ,,gre" rozpoczac, jak mam pisac na chacie , zeby mnie troche ludzi zrozumialo?

Opublikowano

ja tak już grałem 3 miechy temu jak miałem premkę ni oczywiście bardziej opłaca się być NIU niż w DEBERMAN bo dostajesz więcej exp i dinarów no i po zagraniu 10 rund miałem już o 1500 dinarów więcej a o 35 % więcej na 13 lvl

to jest bardzo dobry sposób na dinary i na exp a więc bardzo polecam taką grę

Opublikowano
Witam założyłem ten topic żeby pokazać wam ciekawy sposób na bicie expa na facc. Jak napisałem w opisie jedyne co potrzeba to PR i oczywiście silna wola. Sposób ten jest lepszy od tradycyjnego sposobu jakim jest Gra na flagi. Współczynnik nabijania doświadczenia do czasu trawania takiech gier (ok. 10 minut- czas trawania 1 gry na flagi) wynosi ponad 1.5! Jedyną wadą tego sposobu jest mus ciągłego siedzenia na komputerze.

1. Zakładamy Private Room na Hasło (lub prosimy kogoś z premium) Jeśli chcemy nabić pkt to idziemy do NIU

2. Wybieramy standartową mapkę MARIEN

3. Liczbe rund konfigurujemy do 5 lub 7

4. Naciskamy przycisk Start

5. Umawiamy się z partnerem że biegniemy do tego samego miejsca podkładania C4

6. Biegniemy w to miejsce

7. Derbarian Podkłada bombe a potem NIU ją rozbraja.

8. Przez następne rundy powtarzamy czynność

9. Po wygraniu 5 lub 7 rund patrzymy na ilość zdobytych pkt w lewym dolnym rogu.

10. The End życze miłego expienia

Wskazówka: Jeśli zależy nam na czasie możemy nabyć Klucz Francuski żeby szybciej rozbrajać C4

Ale z ciebie n4 przywłaszczasz sobie coś, czego nawet nie wymyśliłeś, żal takich ludzi.

All Right Reserwed. Kopiowanie całości lub fragmentów tekstu jest nie zgodne z prawem. Zakaz publikowania.

Zanim napiszecie "niedziała" to powiem że jak weźmiemy drużyne Derbarian to dostaniemy 50+ expa a NIU ponad 300+

PS: Bardzo przepraszam osoby które ucierpiały psychicznie po moim ostatnim temacie , głównie moderatorów oraz całą administracje . Jest mi bardzo przykro , przyczyną mojego zachowania były liczne niże baryczne . Jeszcze raz przepraszam

Ale z ciebie n4 przywłaszczasz sobie coś, czego nawet nie wymyśliłeś, żal takich ludzi.

@offtop

jak uważacie, że jestem n4pem z 7 postami to miałem ich koło 150, ale zbanowali z nic.

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano

gliand666 i czego się czepiasz on dał żeby inni wiedzieli jak łatwo nabić lvl'a a ty piszesz że tego nie wymyślił dał to na forum i on jest autorem tego więc większy z ciebie nap niż z niego on przynajmniej daje coś użytecznego a skoro ci się coś nie podoba to po co w ogóle tu wchodzisz i spamujesz

Opublikowano

Po pierwsze nie czepiam się tego, że dał to na forum tlyko tego:

Więc proszę czytaj najpierw cały cytat, a potem komentuj. OK N4?

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

• Dodaj nową pozycję...