Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Przegładarki - Nowe Hasło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć a więc używałem chrome ale mi się teraz znudziła bardzo ;/ I w związku z tym mam pytanie : Zamierzam zmienić na firefox i tu problem bo chrome zapamiętała hasło do MPC a po 4 miechach +/- (użytkowania nie pamietajac hasla ) można zapomnieć hasło ...

I tu problem bo ów hasła za chiny nie pamiętam ;S

Do admina : Czy mógłby szanowny Pan mi przypomnieć hasło moje (brzmi to głupio ale to ważne ) albo ( jeśli Pan nie ufa ) to podpowiedzieć troszkę ?

Prosze o pomoc i Pozdrawiam Reydar

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wyloguj się, kliknij zapomniałem hasła, podaj login + mail , zaloguj się na maila , wejdź w potwierdzenie , zmień hasło i masz !

Opublikowano

Admin nie może powiedzieć ci jakie masz hasło, gdyż sam tego nie wie. Co najwyżej może dać ci nowe, ale dziwnie prawisz ;) Nie możesz przypomnieć sobie hasła po przez email ?

Opublikowano

Admin nie może powiedzieć ci jakie masz hasło, gdyż sam tego nie wie. Co najwyżej może dać ci nowe, ale dziwnie prawisz ;) Nie możesz przypomnieć sobie hasła po przez email ?

Tak dziwne bo konto E-MAIL pewnie FAKE jak połowa ludzi z forum :P

Opublikowano

Klikasz taki klucz->Opcje->Prywatne Rzeczy->Pokaż zapisane hasła.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Nie zmieniaj na FireFoxa, w ogole nie zmieniaj, przegladarek nie bierze sie na stopien ciekawosci a na przydatnosc, w tym FF ssie (moze to tylko ja, ale u mnie scina sie srednio raz na dzien)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Nie ma możliwości podania hasła.

Prawda istnieje możliwość zmiany hasła, ale nie robimy tego z powodów braku możliwości uwierzetelnienia, czy jesteś prawdziwym właścicielem.

Zostaje odzyskanie via mail.

Zamykam.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...