Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Polecacie Grę Mmorpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znudził mi się Metin2 i postanowiłem zagrać jakaś fajną grę MMORPG grałem dużo gier ale prawie żadna nie przypadła mi do gustu więc podawajcie nazwy gier w ,które warto zagrać i ,które szybko się nie znudzą.I bardzo proszę nie pisać z durnymi wypowiedziami typu:,,Wez zagraj w 4Story to bardzo super gra''.

Opublikowano

Wszystko zależy od gustu :) wejdź na google i wpisz mmo rpg i kilknij na 1 strone, wybierasz jakąś grę i wchodzisz na ju tuba i wpisujesz xxx game play :) i oglądaj jak się mnie więcej gra =D

maybenow.png

Opublikowano

Za niedługo wychodzi Wersja EU gry C9, zawsze możesz grać w koreańską, ale zapewne gówno zrozumiesz... Gra zapowiada się bardzo fajna

Opublikowano

No Sound albo udajesz downa albo nim jestes ^^napisałem w topicu abyście mi doradzili jaką zagrac fajną grę MMORPG a ten podaje mi Stronę

Opublikowano

@up

Może ty nim jesteś? Wiesz kurwa ile było takich tematów? Na tej stronie masz właśnie spis gier mmo, więc nie szczekaj i używaj opcji szukaj, bo:

1. Przed wysłaniem posta z pytaniem należy sprawdzić, czy nie był wcześniej poruszany taki temat.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja polecam Cabal Online Sam grałem i wiele lepsza od metka ale extra skille itp...

X

by Me.

Opublikowano

-nostale

-12 sky

-maple story

-mu online

-silkroad online

Dużo jest fajnych gier morpg

może sproboj zagrac w strzelanki np. warrock, assault cube , combat arms

albo dla zabicia czasu gry w przegladarce?

• 1 rok później...
Opublikowano

właśnie skończyłem grac Runes of Magic gra nie zrobiła na mnie dużego wrażenia. A po za tym miałem trudności z dostosowanie kamery

Grałem kiedyś 4Story i Flyff może spróbuj

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

• 5 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...