Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wr Nie Działa!

Patch!!!  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wam si? robi to samo???

• Tak.
      3
    • Nie.
      15
    • Nie gram w wr...
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam wielki problem z wr!!! A więc ściągam go z gamefirst LIVE i wtedy jak pierwszy raz zainstalowałem to śmigał super nie patchował się!!! Ale zdziwiłem się, ponieważ u mojego kolegi wr uploader wyglądał całkiem inaczej niż u mnie!!! Po drugie gdy odpale wr pojawia się wr launcher, potem gdy nacisnę ok to mija dłuższa chwila i dopiero pokazuje się wr uploader, a gdy nacisnę game start to hack shaild robi coś długo!!! NIe przeszkadzało mi to do momentu patcha z eventem puzzle!!! Wr uploader pokazuje mi dwa czerwone paski i pod ostatnim pisze, że pobiera elementy!!! Niestety pisze, żw pobiera 1 z jednego/0 megabajtów!!! Po chwili to znika i nic się nie dzieje!!! Oczywiście nie mogę kliknąc na game start!!! WR jest zainstalowane na kompie w biurze taty. Komp jest do celów biurowych lecz jest bardzo szybki i ma wymagania odpowiednie dla wr!!! Grę już 5 razy odinstalowywałem i instalowałem i tak samo dużo razy ściągałem ale to nic nie pomogło!!! Reinstal kompa wogóle nie wchodzi w gre!!! Czy macie jakieś sugestie co z tym zrobić??? Jakieś dobre rady???

PS: Każda rada (czy zła czy nie) Nagradzana plusami lub minusami!!! Piszcie co sobie życzycie!!!

Opublikowano

Format ci pomoze albo jak inny patch bendzie.

Pisałem że format nie ma mowy, a do innego patcha nie chce mi się czekać!!! Ale masz +++++