Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aw50F

lole2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo :D Mam takie pytanie. Bo chce kupic AW50F Ale nie ma jej w marketplace.... Cos ludzie mowia O Item of the week ale tam tez niema... Wiecie moze kiedy oni daja AW50F do market place? Poleca ++++ Prosze o szybka odp

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

różnie to aw50f wchodzi..

ale ono jest co jakiś czas ale na bardzo krótko... nie wiem czy co dwa tygodnie ale kiedyś będzie napewno mnie się wyfdaje ze dopiero w sierpniu będzie aw50f do kupienia..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Kolejni nie poinformowani gracze... o.O

www.warrock.com.pl - info na temat WARROCK CHAPTER 3....już w wrześniu..

pod koniec Sierpnia , początek września ,tak niby podał jeden z adminów G1 informatorowi od warrock.com.pl iż w tym terminie

zostanie wprowadzone wielkie update do warrocka a mianowicie , wiele nowych bronie będzie dostępne w grze na G1, jak i w item shop aw50f,wa2000,dragunov itp itd,

pozatym HERO MODE ,,,,,..zresztą co ja wam będe tłumaczył /\ link wyżej sami zobaczycie

Opublikowano

up jemu nie chodizło o item shop tylko o marketplace ;p

a po za tym hmm chyba mało grasz w wr..

wiesz kiedy miały być stroje do wr.. jak dobzre pamiętam to an początku czerwca.. i co doczekaliśmy się..

więc to co p[odałeś może jest i prawdą tylko tzreba doliczyć co najmniej pół roku do tej daty ;p takie jest k2

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nie sugerujcie się newsami z warrock.com.pl. Najczęściej jest tak, że jakiś admin się najara, nawciąga koki albo schleje i rzuci na forum, że we wrześniu chapter 3 i AW w IS.

Wszystkie daty są tylko przypuszczeniami także na pewno nie można się nimi sugerować.

Podobnie z marketplace, promocje pojawiają się sporadycznie i niezapowiedzianie. Niedawno AW było, więc nie liczyłbym na tydzień czy 2. Raczej miesiąc lub więcej.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Moim zdaniem byłeś zalogowany w Warrocku na koncie i wszedłeś na maketplace i dlatego nie mogłeś widzieć broni.Chyba bo ja tak miałem musiałem się wylogować z gry i dopiero wszedłem na marketpalace i widziałem wszystkie bronie;] Pozdro

Pomogłem ?Daj + ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...