Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Szanowany Pan Arabb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisze dziś skargę na szanownego Globalnego Moderatora arabba.

Dostałem warna pt."Zabawa w moda Ci się nie upiecze".

Jaka kurwa za przeproszeniem zabawa w moda ?

Piszę do niego już od dwóch dni w komentarzach, aby nakierował mnie na post, w którym bawie się w moda, ale dalej brak odpowiedzi.

Czekam na wypowiedź arabb'a, bo to co On wyprawia odkąd dostał GM'a przechodzi ludzie pojęcie...

Jeśli nie skierujesz mnie na post, w którym dostałem warna w tej chwili proszę o zdjęcie ;)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Spróbuj na gg, podam Ci na PW.

Również jakoś nie podoba mi się to co on robi, bo parokrotnie pisałem do niego z raportami na gg bo sam nie mogę ich wysyłać poprzez forum, to odpowiedź jaką od niego dostaje to "nie mam czasu". Skoro nie ma czasu, żeby na forum wejść na chwilę to po co ma tego GM'a ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

I znów jest taka sytuacja, że nie wiadomo o jaki topic się rozchodzi. Pewnie leży w koszu...

do arabb@ Napisze to samo co Makinowi. Podczas warnowania podawajcie linki do tematów. Przez takie duperele ludzie się skarżą.

Jaka kurwa za przeproszeniem zabawa w moda ?

Super. Wykazałeś się kulturą na 100%. I ty chcesz abyśmy Ci zdjęli warna? Przykro mi. Nałożę Ci następnego za brak kultury w sugestiach.

Piszę do niego już od dwóch dni w komentarzach

Też bym Ci nie odpowiedział, gdybyś pisał komentarze. Od tego jest PW

Projektant@

Spróbuj na gg, podam Ci na PW.

Ja już na miejscu arabba bym się zdenerwował. Masz pozwolenie na rozpowszechnianie nr gg? Nadużywasz jego zaufanie.

Również jakoś nie podoba mi się to co on robi, bo parokrotnie pisałem do niego z raportami na gg bo sam nie mogę ich wysyłać poprzez forum

Moment moment. Pisałem Ci, że Global nie jest w stanie Ci tego naprawić. Miałeś się zwrócić do kokosza.

Topic nadal nie jest rozwiązany. Czekamy na arabba.

Opublikowano

Makin się z mojej strony zwracał do kokosza, a Ty mi wcale tego nie kazałeś robić, ale ok.

Jakie zaufanie ;x Skoro może raz wykonał raporty które wysłałem mu na gg to nie widzę powodu jakiegokolwiek zaufania, Makin to co ja mu na gg wysyłam to robi z tym porządek, a jak pisze, że czasu nie ma to każe sobie przypomnieć później. Jego GG się do niczego nie przydaje bo ani porozmawiać nie można, ani zraportować.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Dałem go ci przed rollbackiem wiec po dałem ci go znowu, żebyś nie myslał ze ci sie upiecze ;] Posta nie ma bo został skasowany

Admin Cienia
Opublikowano

wiec jak on moze dostac warna jak nie ma na to dowodow teraz??

Rollback nie oznacza że coś się nie wydarzyło. A czy po takiej akcji ktoś przywróci warna czy nie leży wyłącznie w umyśle danego moderatora.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Pozwolę sobie sprostować tą sytuację. Sama nazwa rollback już powinna wiele wyjaśniać. Dla niektórych rollback będzie "przydatny", bo dostali warna a teraz go nie mają, a dla innych nie bo np. zrobili super poradnik, a teraz nie ma go na forum. Warna zdejmuję, został on teraz dany bezpodstawnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...