Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2

0papiczek0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! Przedstawiam wam EasyMetin2 z patchem 3.5, w którym naprawiłem problem z błędem RunTime, naprawiłem problem z uruchamianiem i działaniem EasyMetin2, zostały dodane w końcu stuprocentowo działające piłeczki! (wcześniej GameForge zawinił bo zjebali swoje ItemProto..). W samym EasyMetin2 od ostatniej wersji nic nie uległo zmianie. Wystarczy zaktualizować samego patcha. Udostępniam też wam EM2 jako samego bota, bez haxów - dla tych co mają problemy z AV albo mają swoje narzędzia

Sorki, że tak późno ale nie było to łatwe zadanie, w pewnej chwili w ogóle zwątpiłem, że jest to możliwe.. Specjalnie dla was i tego patcha siedziałem nad tym całą noc bez snu - za samo to możecie się odwdzięczyć, dziękuję

• EasyMetin2 (0.1.2.1385) (Mod 5.0) dla Metin2 PL [download] [skan]

• EasyMetin2 (0.1.2.1385) (Mod 5.0) dla Metin2 PL (sam bot, bez haxów - czysty) [download] [skan]

• Patch 3.5 Metin2 [download] [skan]

Chciałbym też was zaprosić na mojego zwykłego czata, są tam ludziska z MPC, można pogadać o wszystkim niespamując tutaj Są tam modki i admin więc jest porządek Goroąco zapraszam czat.pcsystem.cba.pl

EDIT!!

Jeśli nie widzisz ikon piłek w eq a nie chcesz aktualizować gry to wklej to do folderu pack (rozpakuj najpierw)

[download] [skan]

PS:nie mam praw zeby to zapisac w hack ale napisałem tutaj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...