Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire Private Server 1 Na Swiecie

NoMore™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Wiec z nieoficjalnych zrodel dowiedzialem sie ze za 3 Miesiace bedzie otwarcie nowego Priva CrossFire na Swiecie

Troche Info (to nie potwierdzone moga zajsc zmiany):

Na start:Tak jak normal CF Exp:Najwyzszy (Niewiem ile dadza) i drop GP okolo 10000k GP za 1 Mapke (wiecie oco chodzi)

O tym serwerze dowiedzialem sie od kolegi ktory mieszka tymczasowo w Ameryce

To by bylo na tyle Reszte info podam jak juz bede wiedzial wszystko :]

(nie spamic) To bedzie tak samo jak z metinem Byl najpierw PL a puzniej Privy tak samo bedzie z tym ;]

Jesli macie jakie pytania (nie glupie -_- to pisac tutaj)

Nieregulaminowa sygnatura - Makin

Opublikowano

konr00 to chyba dobrze ze nie jest ?

No jak dobrze ? Dla mnie nie bo zawsze co jest leprze to kusi na privie np masz lvl 20 i nie jest nic warty bo lada moment możesz dostać bana albo cię zbanuja albo serwer padnie a na Globie nie i postać troszkę kasy jest warta ? co nie ;)

Opublikowano
Byl najpierw PL a puzniej Privy tak samo bedzie z tym ;]

I tu sie nie zgodze ;) Privy Metina były już jakieś 7 lat po wydaniu koreańskiej wersji, czyli o wiele wcześniej od PL. Tylko po prostu nie wiedzieliśmy o ich istnieniu.

Z CF pewnie tak samo. Jeśli to prawda, że ma wyjść jakiś nowy priv, to pewnie nie będzie pierwszy :)

Ja już sobie wyobrażam lagi na tym serwerze + nie da się wbić.. Ja i tak mam ping 200-300 to co będzie z azjatyckimi czy tam afrykańskimi servami? xD

Ale i tak wbije z chęcią się pobawię w otwieranie ZP Crates za free.

To bedzie tak samo jak z metinem

I za kilka lat będą hamachi serwery CF? <_<

Opublikowano

hinar jak dojsc do Gold Member

a pozatym ten serwer moze miec wszystko za zp i za gp za free ale nie sadze ze gp za free jak sie kase dostawac bedzie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po pierwszym ogólnoświatowym wyjdzie drugi, potem trzeci i czwarty, aż w końcu nie będziemy wiedzieć w który grać -.- Któryś na pewno będzie z ZP za free, a 10k GP za 1 grę, to jakby GP były za free. 30 gier = 300k GP; Thompson gwarantowany.

A co do GoldMember, do niej się nie dochodzi w postach :) Trzeba pomóc w rozwoju forum, lub wygrać konkurs.

Opublikowano

Mieszkam tymczasowo w Kanadzie i tez o tym slyszalem!!!

Ale co bedzie? Znow przyjdzie taka grupka i bedzie: "Haha, nie grales na officialu to ty tylko privy jestes dziecko"

Ale za to bedzie dzial Cross FIre zapelnioony zamiast Metina

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Wie ktoś za ile będzie ten priv istniał?? o.O Za ile miechów itp. bo nie wiem ile czasu temu był dodany temat xD

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W bajki wierzycie ?? Myślicie że EST Soft tak łatwo odda pliki na których tworzenie poszło im około 20mld euro :D?? Haha naprawdę plotka jak nie wiem co ... Jak nie wiecie 100% to nie mówcie miną już rok serwera dalej nie widać o privie zawsze jest głośno nawet głośniej niż o globalnym bo tam wbic lineaut to 3/4 dni więc sporo neo kidsów będzie na hackach itp ... A pozatym kto wam da takie statystyki że za free zp paki bedziecie kupować przecież privy też chcą zarobić ... Po pierwsze aby zdobyć same pliki serwerowe cross fire trzeba zapłacić za prawa autorskie i za same pliki czyli coś około 100tyś euro następnie trzeba rozpracować jak to postawić (wydana kasa na sprzęt) 10tyś euro. Uwierzcie to nie takie proste jak się wam wydaje ...

Elo elo my się znamy daj no zioło zajaramy

:D

Opublikowano

Axel starszego posta nie można było wykopać, nie ma i nie będzie prywatnych serwerów.

dópa!

Opublikowano

Juz kiedys byla mowa o prywatnym polskim serwerze crossfire. I co? Nico! Nie ma serwera, poza tym to jest troche duzy okres 3 miesiace aby zapowiadac start serwa.

Nie wprowadzajcie ludzi w blad. Jezeli macie pewne info na taki temat to napiszcie ale nie taki duzy okres przed. ;]

Hej

bez ofert handlowych.

Opublikowano

3 miechy już minęły a o serverze ni śladu, to był fake żeby ślinka poleciała ;d

Jedyny privek do gier który nie został jeszcze stworzony ale wiem na 100% że go stworzą to action district z APB, często piszą newsy co im sie udało zrobić i mają baze danych włączoną, tak to można czekać na server a nie w stylu że jeden puści plotke, drugi zgapi i wrzuci na forum, następny usłyszy i coś doda od siebie bo "gdzieś słyszał"

Ale na wypadek poszukam jakichś info na temat tego privka ;d ostatnio dużo rzeczy mnie zaskoczyło więc sie nie zdziwie jeśli cos juz powstało ;p

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...