Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antypedo Atakuje -.-

Perfekt'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic dodać, nic ująć ^_^

policjantnasubie.jpg

UWAGA!!! Jako, że parę osób nie zauważyło, to zdjęcie nie jest moje -.- tylko pobrane z internetu.

Opublikowano

To sciema jest, czy faktycznie cos takiego funkcjonuje? (nie chodzi mi tu o istnienie strony a o "dzialanie")

@Down

K, doczytalem w calosci

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Nie, bardziej śmieszne i żałosne są właśnie teksty tego "policjanta".

"moze zlozyc pan wymowienie ws. pedofilii"

a to

"jest pan przestepca"

"jest pan pedofilem"

"panska rodzina jest w niebezpieczenstwie"

+ podszywanie się pod funkcjonariusza policji jest karalne przez polskie prawo, więc dostałbyś murowanego kuratora, jakby ten typ zgłosił to

-------------

Nie zauważyłem, że to z mistrzowie.org, w sumie mój błąd, ale nie chce mi się zmieniać w postach osoby na trzecią.

Opublikowano
xD no bez jaj koles od tak do ciebie napisal? nie wierze...ze sa tacy ludzie...xD chyba, ze se jaja robiles z kolegami...ale jesli to prawda to niezle go zalatwiles stary xDD dobrze dowaliles z tym policjantem, ale juz potem to przeginales i raczej zalosne byle te twoje teksty...
Opublikowano

Z tą policją to prowokacja jak nic za takie dowody nic mu zrobić nie mogą.

Wiem bo sam mam 54 lata i poluję na 14stki na różnych portalach spolecznościowych.

To tyle na ten temat, ema B)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Dobra jakieś dziecko skopiowało od kogoś innego, widziałem podobne 2 lata temu.

RAsfepN.png
Opublikowano

Dobra jakieś dziecko skopiowało od kogoś innego, widziałem podobne 2 lata temu.

Mówisz do mnie, jak do dziecka? ;) Nie ładnie.

Po 1. Jak można skopiować zdjęcie ?

Po 2. Nie możliwy byś zobaczył to 2 lata temu, gdyż strona antypedo.eu wtedy nie istniała.

Po 3. Gdy do mnie mówisz, szanuj mnie jak i ja cię szanuję <_<

Po 4. Straciłeś we mnie kolegę, którego nigdy nie miałeś -.-

Po 5. Zdjęcie wstawione zostało, by poruszyć jakiś temat do dyskusji, pośmiać się ew. porozmawiać.

Opublikowano

Po 5. Zdjęcie wstawione zostało, by poruszyć jakiś temat do dyskusji, pośmiać się ew. porozmawiać.

jesli porozmawiac, to moge podac przyklad gdzie takie cos jest na porzadku dziennym...metin2pl...jeszcze jak kiedys gralem, to gralem ninja baba i na wyzszym lvl 50+ to te nizsze(idioci,niewyzytki,neo czy jak to mozna nazwac) myslac, ze baba gra baba pisaly podobne teksty, a nawet jeszcze glupsze, i jakbym mial ss'y to wtedy ten twoj to maly pikus by byl...x.D

Opublikowano

jesli porozmawiac, to moge podac przyklad gdzie takie cos jest na porzadku dziennym...metin2pl...jeszcze jak kiedys gralem, to gralem ninja baba i na wyzszym lvl 50+ to te nizsze(idioci,niewyzytki,neo czy jak to mozna nazwac) myslac, ze baba gra baba pisaly podobne teksty, a nawet jeszcze glupsze xD

jeżeli mowa o metin2 to wierzę ci w 100% -.-

Opublikowano

Mówisz do mnie, jak do dziecka? ;) Nie ładnie.

Po 1. Jak można skopiować zdjęcie ?

Po 2. Nie możliwy byś zobaczył to 2 lata temu, gdyż strona antypedo.eu wtedy nie istniała.

Po 3. Gdy do mnie mówisz, szanuj mnie jak i ja cię szanuję <_<

Po 4. Straciłeś we mnie kolegę, którego nigdy nie miałeś -.-

Nie mówię do ciebie jak do dziecka, uroiłeś to sobie ;)

Po 1. Nie zdjęcie tylko pomysł

Po 2. Wtedy był link do kidprotect

Po 3. Ja nie mówię, piszę.

Po 4. Po co mi 10 letnie dziecko za kolegę?

Po 5. I właśnie dyskutuję ale chyba tego nie widzisz z powodu małego ilorazu inteligencji jaki posiadasz.

RAsfepN.png
Opublikowano

Pedofilia jest pedofilia gdy kobieta majaca ponizej bodajze 16 albo 15 roku zycia uprawia stosunek z mezczyzna powyzej tego progu

O ile dobrze pamietam z gimnazjum :D

Czyli wychodzi na to ze zaliczyles faila :(

Opublikowano

Nie mówię do ciebie jak do dziecka, uroiłeś to sobie ;)

Po 1. Nie zdjęcie tylko pomysł

Po 2. Wtedy był link do kidprotect

Po 3. Ja nie mówię, piszę.

Po 4. Po co mi 10 letnie dziecko za kolegę?

Po 5. I właśnie dyskutuję ale chyba tego nie widzisz z powodu małego ilorazu inteligencji jaki posiadasz.

Po 1. Jak można skopiować pomysł? ( myśl, myśl, myśl, jak mawiał Kubuś Puchatek )

Po 2. Wtedy było to, więc o czym ty tu piszesz.

Po 3. No tutaj mi pojechałeś ;) Brawo.

Po 4. Znowu nazywasz mnie dzieckiem, kiedy tylko ty jesteś wyszczekany i nie uprzejmy.

Po 5. Obrażanie mnie nie jest dyskusją. To, czy ja, mam mały iloraz inteligencji okaże się wkrótce, choć biję cię na głowę już po samym pisaniu.

Opublikowano
WSZYSTKO CO PAN OD TEJ CHWILI POWIE MOZE ZOSTAC URZYTE PRZECIWKO PANU

Proszę was... Jaki idiota w to by uwierzył?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Proszę was... Jaki idiota w to by uwierzył?

Jak jest idiota na wykonanie takiego żartu to i idiota do uwierzenia się znajdzie -.-

Opublikowano

hmm... nie wiem co o tym myśleć. Można sobie z kolegą to zrobić i git... ale mogło by być na prawdę tylko czy by to opublikowali ?

X

by Me.

Opublikowano

Pedofilia jest pedofilia gdy kobieta majaca ponizej bodajze 16 albo 15 roku zycia uprawia stosunek z mezczyzna powyzej tego progu

O ile dobrze pamietam z gimnazjum :D

Czyli wychodzi na to ze zaliczyles faila :(

Nie kobieta, tylko osoba - może być to również chłopak. I tutaj nie ma znaczenia płeć drugiej osoby, może być homoseksualny stosunek.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...